lookfantastic nederland morphe lime crime bestellen

Beauty & make-up | Al het moois dat je bij Lookfantastic vindt!

Niet zo lang geleden heeft Lookfantastic een Nederlandse webshop geopend. Waarom dat een mooie toevoeging is aan het Nederlandse beauty & make-up landschap? Nou, er zijn allemaal fijne merken, beautyboxen en deals te vinden! Daarover lees je hier meer.

De merken

Lime Crime is een voorbeeld van zo’n merk wat je eerder niet bij een Nederlandse webwinkel kon bestellen. Dat is nu dus een stuk gemakkelijker! Ook Morphe producten zijn bij deze Nederlandse webwinkel te vinden. Qua bekendere make-up merken vind je daarnaast ook nog MAC, NARS, Benefit, TheBalm en nog meer. Ik zou zeggen, neem eens een kijkje in het merkenassortiment!

De Lookfantastic Beautybox

Lookfantastic brengt elke maand een eigen, nieuwe beautybox uit. Op deze box kan je een abonnement voor 1, 3, 6 of 12 maanden nemen. Wel zo handig, want je zit niet meteen ergens aan vast als je gewoon 1 keer wil proberen of zo’n box wel wat voor jou is. Op de eerste foto in deze blog zie je die box deels. (Let op: het Naked Cherry palette & Lime Crime lippies zaten niet in de beautybox; deze heb ik op de foto gezet omdat Urban Decay en Lime Crime ook te koop zijn bij Lookfantastic).  De doos alleen al is prachtig en ondanks dat mijn make-up verzameling zo’n beetje het dak uit begint te groeien heb ik ‘m toch bewaard.

De box heeft een intense luxury-feeling bevat altijd een waarde van minstens €50. Deze maand zat er onder andere een prachtige highlighter en liquid lipstick in! Meer over de Beautybox lees je hier. Ik kan namelijk roepen wat ik wil, maar of het wat voor jou is bepaal je natuurlijk zelf.

 

 

No Title

No Description

 

De Lookfantastic adventskalender

Nog zo’n paradepaardje van Lookfantastic! Ik ben zodanig gezegend dat ik deze adventskalender uit mocht testen en ik kan je eerlijk zeggen: de eerste indruk heeft me echt positief verrast. Het is een grote, stevige, mooie kalender. Hij is van dik karton en prachtig afgewerkt! Volledig gevuld met allerlei beauty- en make-up producten. Wat er precies in zit kan je op mijn Insta stories zijn wanneer ik in december elke dag een deurtje openmaak, maar alvast een sneak peek: er zitten fullsize make-up producten in, skincare en haircare van echt fijne merken. Lookfantastic verkoopt trouwens ook de NYX adventskalender, die ook erg pretty is dit jaar.

Deals!

Dit is natuurlijk het gedeelte wat je niet wilt missen: de deals! Op de adventskalender en op andere producten kan je 20% korting krijgen met de code HALLO20 . Daarnaast kan je je door middel van de waitlist abonneren op nieuwtjes over Black Friday deals en loopt er al een soort pre-black-friday actie met stapelkorting: 15% korting op 1 product, 18% bij 2 en 20% bij 3 of meer. (code: RANG20).

Vergeet dus niet gebruik te maken van de deals wanneer al dat moois in wil gaan slaan! Niet dat ik je dat hoef te vertellen, want wie vergeet er nou eigenlijk korting?

Had jij al van Lookfantastic gehoord?