Welke BH’s zijn geschikt onder verschillende kledingstukken? Dit zijn de opties

 

 

Van haltertops tot een galajurk met open rug: er zijn allerlei prachtige kledingstukken waar helaas een simpele t-shirt BH niet ideaal onder past. Maar ook voor degenen die niet graag BH-loos door het leven gaan zijn er mogelijkheden! Hier een lijstje opties voor support for the ladies -oftewel BH’s– onder verschillend gevormde kledingstukken.

Diepe of open rug

Voor een diepe of open rug in die prachtige jurk of dat leuke topje heb ik 3 opties voor je. Je kan gaan voor een bh met doorzichtige bandjes, maar let op: doorzichtig betekent niet onzichtbaar. Het is nog waar te nemen met het oog, maar valt door de doorzichtigheid niet zo op als een dikke, zwarte BH band over je rug.

Als je het niet echt ziet zitten om alleen voor dat ene kledingstuk een compleet nieuwe BH aan te schaffen is er óók een optie: een BH verlenging. Past op alle reguliere BH’s en zorgt ervoor dat de band een stuk lager in je rug valt.

 

lascana1

 

Is dat ook niet echt wat je zoekt? Jawel, er is nóg een optie! Wat maakt het uit dat je het BH bandje kan zien als het gewoon op een sieraad lijkt? Een BH zoals op onderstaande foto (van Lascana) laat een sierlijk kettinkje over de breedte van je rug vallen. Doet meer denken aan body chain dan een BH bandje, vind je ook niet?

 

Tanktops met zo’n smalle strook over het midden van je rug

Is er een speciale benaming voor kledingstukken met zo’n type rug? Zie onderstaande afbeelding. Je snapt nu in ieder geval wel wat ik bedoel. Als je er een gewone BH onder draagt zou je bijna denken dat dit type tops gemaakt is om de BH bandjes over je rug te laten zien lopen. Gelukkig zijn er ook BH’s die een zelfde soort uitsnede hebben! Valt precies onder de stof van je tanktop. Super handig als je veel van dit soort topjes hebt.

 

lascana2

 

De BH opties bij een haltertop

Een haltertop is ook weer zo’n situatie waarin een goede, oude t-shirt BH een beetje ongemakkelijk kan passen. Je zou er voor kunnen kiezen om een strapless BH te dragen, maar met name dames met grotere zegeningen op het cup-gebied ervaren wel eens dat het natuurkundige fenomeen zwaartekracht daar niet altijd bij helpt.

Als strapless en BH-loos allebei niet je voorkeur hebben is er nog altijd de wonderbaarlijke wereld van halter BH’s! Het is vrij simpel: als je BH in dezelfde vorm loopt als het model van je kledingstuk heb je geen ongemakkelijke BH bandjes. Yay!

 

lascana3

 

Kort samengevat is er voor elk kledingstuk wel een fijne BH te vinden, ook als je niet per sé aan de slag wilt met een plak BH! Mis je nog een BH-optie voor een bepaald model kledingstuk? Laat het me in een reactie weten, zodat ik nog iets voor je kan zoeken.

Draag jij vaak kleding met een open rug?