Parfums die wel toevallig onder mijn kerstboom terecht mogen komen

 

 

Is het al bijna Kerst? Ondanks enigszins niet-bijpassende temperaturen vind ik van wel. Feestseizoen is begonnen! En dat betekent online je ogen uitkijken naar al het moois waar je de rest van het jaar nog niet aan toe bent gekomen. Hier een selectie van parfums die ik een wel heel mooie toevoeging aan mijn beautycollectie zou vinden.

Paco Rabanne Olympéa

Koop je een luchtje om het flacon of om de geur? In dit geval zou ik zeggen: allebei! De ene keer is een mooi flesje wat overtuigender, de andere keer is de perfecte geur de doorslaggevende factor. Olympéa heeft het voor mij gewon allebei. Zou ik niet erg vinden om onder de kerstboom tegen te komen. Of gewoon in een doosje met een lintje op tafel is ook goed.

No Title

No Description

Paris Hilton Heiress

Terwijl we eigenlijk in het Kardashian-tijdperk leven is de popfan in mij blijven hangen bij Paris Hilton. Die stiekem ook een soort comeback lijkt te maken, met de samenwerking met Patrick Star, de nieuwe skincare lijn en alles wat daar gaande is. Maar da’s weer iets voor een ander artikel. Heiress is een elegant luchtje in een simpel flacon waar de binnenkant versierd is met een holografische situatie. Wie houdt er nou niet van holo?

 

https://www.fragrancedirect.co.uk/dw/image/v2/BBNB_PRD/on/demandware.static/-/Sites-fragrance-master-catalog/default/dw20b5259a/images/large/Paris-Hilton-Heiress-Eau-de-Parfum-Spray-50ml-0009154.jpg?sw=545&sh=545&sm=fit

 

M. Micallef Vanille Gaiac

Normaal gesproken stap ik niet zo snel af van merken waar ik niet zo bekend mee ben, maar dit is een uitzondering. Is het de vanille of is het dat design? Ik weet het niet, maar iets aan dit luchtje trok me direct aan. Hij is wel iets meer aan de prijs dan het gemiddelde luchtje. Des te meer reden om te hopen dat het op magischer wijze onder de kerstboom of op een andere locatie in een cadeauverpakking -met mijn naam erop, niet geheel onbelangrijk- verschijnt.

No Title

No Description

Prada Candy Sugar Pop

Weer zo’n parfum waar ik (nog) geen hype over gespot heb, maar dat maakt ‘m niet minder aantrekkelijk: Prada Candy Sugar Pop! De naam, de noten, de kleurtjes die gebruikt zijn: dit is een luchtje wat wel in mijn straatje past. Het schijnt een meer zomers-achtig luchtje te zijn, maar juist nu de donkere, koudere tijden eraan komen kan ik wel wat fleurigs gebruiken.

No Title

No Description

 

Al met al niet echt parfums die op elkaar lijken, maar ik vind wat afwisseling juist wel leuk! En nu maar hopen dat ik op niet al te lange termijn van een nieuwe, geurige en fleurige aanwinst kan genieten.

Welk parfum mag bij jou wel onder de kerstboom verschijnen?