lime crime bestellen nederland

Lime Crime, Cover FX & meer merken bestel je nu bij deze Nederlandse webshop!

Lime Crime makeup bestellen in Nederland

Langzaam komen er steeds meer mooie make-up merken in ons kleine kikkerlandje beschikbaar, maar we zijn er nog niet helemaal. Toch zijn we weer een stapje vooruit gegaan: Lime Crime kun je nu gewoon bij een Nederlandse webshop kopen! Cover FX is dan wellicht iets minder bekend, maar ook een mooie toevoeging aan het Nederlandse make-up landschap. Herinner je je de Enhancer Drops van Cover FX nog? Zo ongeveer de sterkste liquid highlighter die in het universum te vinden is.

Lime Crime bij een Nederlandse webshop? Welke dan?! Nou, dat is het leuke: Look Fantastic heeft nu ook een Nederlandse website; Lookfantastic.nl. Naast de introductie van Lime Crime en Cover FX make-up in een Nederlandse webwinkel verkopen ze ook geliefde merken zoals NARS en MAC. Nu is m’n blog vaak gefocust op make-up, maar Look Fantastic verkoopt ook skincare, haircare, geuren en meer. 

 

No Title

No Description

 

Lime Crime bestellen bij Look Fantastic

Ja, daar zitten een aantal fijne voordelen aan! Ik zal ze even noemen:
– Je hoeft niet te wachten tot je pakketje eindelijk uit de UK of VS arriveert
– Vanaf €30 is verzending gratis (en eerlijk is eerlijk: het is moeilijk om minder dan dat bedrag uit te geven aan make-up)
– Geen douanekosten!

Het Lime Crime en Cover FX assortiment bij Look Fantastic zijn ook best wel compleet. Het enige wat ik nog mis zijn de nieuwe Lime Crime wenkbrauw producten, maar hee, die zijn zo nieuw dat ik ze zelf nog niet eens heb kunnen reviewen. De prijzen zijn ook gewoon normale Lime-Crime-makeup-prijzen.

Al met al is het dus een aardig stukje makkelijker geworden om Lime Crime make-up in Nederland te kopen. We komen steeds verder met het make-up assortiment in ons lieve, Sephoraloze landje! Nu merken als Morphe nog.

Ben jij fan van Lime Crime producten?