Outfit inspiratie | De leukste herfst looks met rokjes!

 

Rokjes alleen voor de zomer? Totaal niet! Herfst is juist het ideale seizoen om de rokjes uit te kast te pakken en te combineren met een leuk jasje, sweater of longsleeve.Comfy en stijlvol!

Wie mij wat beter kent, weet dat ik tot nu toe eigenlijk helemaal niet zo vaak rokjes draag. De gewoonte der jeans heeft zich stiekem in mij genesteld. Juist daarom wil ik uit mijn comfort zone komen en de rokjes-dragende-vrouw in mij met de wereld delen. Tijd om mijn horizon te verbreden. En dat is niet zo lastig, want er zijn bij My Jewellery ontzettend veel leuke opties!

Slangenprint rokje

 

rokje-snake-print

 

Mijn persoonlijke favoriet is dit slangenprint rokje. Niet alleen omdat ‘ie zo leuk is, maar ook omdat dit rokje zo makkelijk te combineren is. Het is namelijk dankzij het printje en de stof al een soort statement piece, wat betekent dat je er verder gewoon lekker basics op kan gooien. Niet moeilijk doen en filosoferen over andere texturen en patronen die erbij passen, maar gewoon lekker een trui of blouse erop. Scheelt ook nog eens tijd, en je ziet er meteen fashionable uit. Love it!

Lange luipaard print rok

 rok-midi-leopard-bruin-5

Ik kan me de luipaard print trend nog heel goed herinneren van een ver verleden waarin ik nog op de middelbare school zat. Had ik die items nou nog maar bewaard, want luipaard print is helemaal terug! Lange rokken zitten geweldig comfy, dus dat is met deze rok sowieso al mooi meegenomen. Combineren is -net als met het slangenprint rokje- zo gepiept met wat basics. Maar niet iedereen zal van opvallende printjes houden, dus er is ook nog een andere optie! Natuurlijk is die er. Er bestaan talloze soorten rokjes.

Zwart leren rokje

7411-rokje-leer-roesjes-zwart

Behalve met printjes kun je ook met texturen, stoffen en kleuren spelen. Een leren rokje als deze is net niet helemaal basic, maar wel ‘basic’ genoeg om aan te kleden hoe jij wilt. Kleding aankleden? Yes! Je kan met dit rokje voor een classy all black look gaan, een comfy look met een lichtroze of bruine sweater, of juist een grungy look met stoere boots. Dat bedoel ik nou maar net; alles kan! Dit zijn alleen nog maar een paar voorbeeldjes.

Je kan met een rokje dus alle kanten uit! Mijn goede voornemen is dan ook om ze vanaf nu wat vaker te dragen. Die jeans redden zich wel in de kast.

Hoe vaak draag jij een look met een rokje?