M’n leven ligt in puin en daarom heb ik deze verjaardagscadeaus nodig

Ken je dat? Dat alles tegelijk stuk gaat, kwijt raakt, wegvliegt, uit je huis rolt, gesloten wordt of gewoon een eigen leven is gaan leiden op de Bahama’s? Nou, ik ken dat dus maar al te goed. Een geluk bij een ongeluk: ik ben bijna jarig. Deze dingen heb ik nodig om m’n leven een beetje uit de put der ongeluk te slepen.

Een fietsmandje

Fietsmandjes zijn van die dingen waarvan je denkt dat je ze niet nodig hebt, totdat je er één hebt. Dan wordt het een vast onderdeel van je leven en is het ook helemaal niet zo erg meer om je fiets 25495 meter verderop te parkeren omdat je door de breedte ‘m niet meer in dat krappe plekje kan proppen. True story! What happened? IK WEEEEET HET NIET. Maar m’n fietsmandje is niet gewoon kapot, maar serieus next level GE-TRASHED. Rest in pieces. Veel pieces.

Een bluetooth koptelefoon of bluetooth oordopjes

Neem niks voor lief, zelfs de simpelste dingen niet. Ik hield -en houd nog steeds- enorm van de oordopjes van Apple die bij mijn iPhone 6S zaten. Ik kwam er dan ook héél erg te laat achter dat in de iPhone 7, waar ik recent op ben overgestapt, GEEN PLUG-IN VOOR OORDOPJES ZIT. Ik helemaal in paniek. Waar is het oordopjesgat?! Ja, ik weet dat dat niet zo heet. Maar zo noem ik het.

Het hoeft trouwens niet per sé een bluetooth koptelefoon te zijn. Je kan ook gewoon zo’n handig kabeltje kopen die een soort koppelstuk tussen je ‘ladergat’ en ‘oordopjesgat’ vormt. Sorry, ben niet zo van de technische termen. O sorry, zei ik één kabeltje? Maak daar maar 52 van als ik een jaar lang muziek wil luisteren, want ze gaan gemiddeld een week mee. Learned that the hard way.

Cadeaubonnen van de Douglas en The MakeUp Spot

Ja, cadeaubonnen zijn een ‘saai’ cadeau om te geven. Ja, ik word er kei blij van! Hallo, ik heb ongeveer 37 nieuwe Jeffree Star Cosmetics lipsticks nodig, maar ja, als ik dat op m’n verlanglijstje zet denkt iedereen,’hee wat een leuke naam, ken ik niet, ga ik lekker niks van kopen’. Om over het kiezen van een kleur nog maar te zwijgen.

Mariska, waarom heb je dit nódig om je leven uit het puin te trekken? Omdat producten van Jeffree Star Cosmetics en GlamGlow -exclusief verkrijgbaar bij The MakeUp Spot en Douglas- nog meer voldoening geven dan het eten van 2 XL pizza’s. En naast het gemiddelde van 450359083 deadlines per week kan ik wel wat voldoening gebruiken.

Een föhn

Het is verschikkelijk herfstweer en ik droog m’n haar bij de ventilator. Enough said.

Geld

Ook zoiets wat mensen zo saai vinden om te geven … maar sta er eventjes bij stil. Ben jij ooit níét blij geworden van geld krijgen?

Wanneer is er voor het laatst iets bij jou stuk gegaan?