5 make-up producten met een wel heel bijzonder uiterlijk!

 

De meeste make-up liefhebbers hebben een zwak voor een mooie verpakking. Die elegante afwerking of juist dat uitbundige design heeft ons vaak over de streep getrokken om tóch die aankoop te doen. Het is mij in ieder geval vaak genoeg overkomen. Er zijn ontzettend veel mooie producten, maar sommige items zijn toch echt opvallend uniek! Kijk en kwijl gezellig mee.

Guerlain Terracotta Khôl Eyeliner

eyeliner

Het design van deze eyeliner doet me denken aan een sieraad of een historisch object, maar het is toch echt een eyeliner! Aan de gegraveerde details zie je dat er tot in de puntjes over dit elegante ontwerp is nagedacht. En zo slaat ‘ie 2 vliegen in 1 klap: het is eigenlijk gewoon een eyeliner én een pronkstukje.

 

Kailijumei lippenstift met bloem

 

lipstick met bloem

 

Online staat deze lipstick ook wel bekend als de ‘Flower Jelly’ lipstick. Zodra je ernaar kijkt zie je al dat het een bijzondere lippenstift is: hij is transparant en in de lipstick zit daadwerkelijk een bloemetje! Deze lippenstift heeft ook nog eens een onzichtbare bijzonderheid: op je lippen geeft hij wél een bepaalde kleur af. Ondanks dat de lipstick doorzichtig is. Hoe tof is dat? Deze lipstick is dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, terwijl ze allemaal doorzichtig zijn. Met een prachtige bloem natuurlijk!

Claudia Schiffer Make Up

 

 

Wat er nu zo bijzonder is aan dit potje nagellak? Dat is preciés wat het zo speciaal maakt: het is helemaal geen nagellak! De Claudia Schiffer Make Up Lips is namelijk een vloeibaar product wat je zowel als blush als op je lippen kan gebruiken. In een handig potje heb je dan een lipgloss en blush in 1. Een onverwachte, elegante verpakking van een make-up product wat ook nog eens heel handig is om mee te nemen.

Pupa | All you need is owl

 

pupa owl

 

Is it a bird, is it a plane …? Nouja, technisch gezien is een uil een vogel, maar deze Pupa Owl is dus ook een make-up product! Deze uil is daarnaast ook nog eens multifunctioneel. Er zijn 3 varianten op de Pupa Owl die aan de binnenkant allemaal een andere samenstellingen, die bestaat uit verschillende poeders en/of cream make-up. De poeders kun je onder andere als oogschaduw en highlighter gebruiken, terwijl de cream producten bijvoorbeeld een lipproduct en blush in 1 zijn. Dit uiltje op zak kan je dus een hoop ruimte en gesleep met make-up besparen!

Moda ‘Prismatic’ kwasten

 

kwasten

 

Over deze kwasten van Moda hoeft weinig gezegd te worden. Het mooie, bijzondere design zal je niet onopgemerkt voorbij gaan! De kleuren doen me denken aan een soort mermaid stijl met mooie ombre effecten. En als ik ergens fan van ben, is het wel ombre. So pretty!

 

Ben je fan geworden? Al deze producten -en veel meer moois- zijn te vinden bij Notino. Meer dan genoeg make-up en andere beauty producten om naar te kijken!

 

Welk opvallend make-up product is jou het meest bijgebleven?