Make-up nieuws: de Too Faced Sweet Peach familie blijft groeien!

Toen het originele Too Faced Sweet Peach palette voor het eerst als limited edition palette werd uitgebracht leek de hele make-up community op z’n kop te staan. Iedereen wilde dit palette wel hebben! Nu, flinke tijd later is het Sweet Peach palette met een hele Peaches and Cream collectie beschikbaar. Er komt zelfs nóg een uitbreiding aan: de Sugar Peach producten. Maar is de Peach hype nog levend?

De Sugar Peach lijn bestaat uit verschillende producten: 6 nieuwe kleuren Peach Kiss lipsticks, Peach Lip Balm, een Peach Lip Scrub en om het af te maken Het Sugar Peach Wet & Dry Face & Eye palette. Een hele mond vol, maar het komt er op neer dat dit palette 4 verschillende kleuren met een glans finish bevat, die je zowel droog als nat kan gebruiken, en zowel op je gezicht (als blush of glow) als in een ooglook.

De lipsticks die bij deze nieuwe launch horen zijn matte, en zijn van schattige peach details voorzien. Van een printje in de lipstick zelf tot aan het dopje van de huls!

 

https://www.instagram.com/p/Bm_yyYznY3g/?taken-by=trendmood1

 

Mijn eerst indruk is dat het er allemaal ontzettend schattig uitziet. Aan de andere kant vraag ik me ook af hoe veel peach-gerelateerde producten Too Faced nog uit gaat brengen. Niet dat het vervelend is als er nieuwe, mooie producten op de markt komen (hooguit voor mijn portemonnee), maar ik heb de laatste tijd een beetje last van make-up launch overschotten: er komt zó veel verschillende make-up uit, dat je door de bomen het make-up bos niet meer ziet. Ik merk dat ik minder uitkijk naar nieuwe launches, omdat er een week later toch weer een nieuwe launch is. En nog één. En daarna weer een. Ben ik de enige?

Los van mijn eigen gevoelens over de grote variatie aan make-up launches vind ik het toch een erg mooie collectie en blijf ik Too Faced vooral qua design van producten en erg mooi merk dat toch wel een beetje het make-up landschap vormt met een eigen identiteit. Daar blijven ze erg goed in. Go Too Faced!

Vind jij dat er nu wel genoeg Peach producten zijn of word jij enthousiast van deze nieuwe producten?