benefit brows online

Benieuwd naar nieuwe wenkbrauwen? Die kun je hier online passen

Wenkbrauwen passen? Heh? Tegenwoordig kan dat gewoon online. Als je benieuwd bent hoe verschillende nieuwe wenkie stijlen je zouden staan hoef je alleen maar een foto van jezelf te gebruiken en op verschillende stijlen te klikken. Handig!

Hoe zit dat?

Laatst deed ik een interessante ontdekking op de website van Benefit: de Brow Try-On. Benefit staat bekend om hun verschillende wenkbrauwproducten en op de site is de Brow Try-On een extra service die geboden wordt. De Brow Try-On is een online tool waarmee je verschillende wenkbrauwen kan ‘passen’!

Dunne wenkbrauwen, dikke wenkbrauwen, naturel of full glam: je kan het allemaal uitproberen. Dat scheelt weer, want je hoeft niet je wenkbrauwen naar de maan te epileren om te ontdekken of een dunnere wenkbrauw bij je past. Of een markeerstift te gebruiken om te kijken of de big brow trend iets voor jou is.

 

benefit brow try on

 

Hoe werkt de Brow Try-On?

Het is lekker makkelijk! Je maakt of uploadt een foto van je gezicht. Waarop je wenkbrauwen te zien zijn, uiteraard. Wat het nóg makkelijker maakt: de foto hoeft niet per sé recht van voren te zijn. Zoals je kan zien heb ik een foto gebruikt waarop m’n gezicht in een driekwartspositie staat, en dat is ook helemaal goed gekomen.

Je uploadt dus je foto. De Brow Try-On herkent je wenkbrauwen en geeft met stippen aan hoe de vorm van je eigen wenkbrauwen loopt. Voordat je de tool z’n werk laat doen en je nieuwe wenkbrauwen geeft kun je zelf nog de stippen verplaatsen als ze niet helemaal kloppen. Als je dat gedaan hebt kun je simpelweg met 1 klik verschillende wenkbrauwen uitproberen.

Er zijn verschillende diktes, vormen en hoeken wenkbrauwen. Er zijn zelfs verschillende kleuren! Ook als je wil weten of een andere wenkbrauwtint je zou staat kun je dus gewoon online even checken.

Ik vond het leuk om eens te proberen! Het heeft mijn wenkbrauwroutine niet erg veranderd, maar daar was ik ook niet per sé naar op zoek. Leuk om eens te zien wat voor invloed je wenkbrauwen op je totale look hebben. En vooral erg handig als je uit wil zoeken welke vorm of stijl je het beste bij jezelf vindt staan.

Wist jij al dat Benefit een wenkbrauw try-on optie heeft?