sephora verzendt niet meer naar nederland

Sephora.com verzendt niet meer naar Nederland – wat nu?!

Een treurige ontwikkeling in de Nederlandse make-up wereld: Sephora is zonder enige aankondiging gestopt met verzenden naar Nederland. Waarom zijn we tot zo ver niet achter gekomen, maar wat nu? Daarom hier een overzicht van manieren om tóch aan de merken die Sephora verkoopt te komen.

Als je naar Sephora.com gaat wordt je vanaf nu dus automatisch doorverwezen naar de Franse versie van Sephora. Een verschilletje, want de Franse variant verkoopt minder merken dan de Amerikaanse versie. En het is ook wel een beetje jammer dat je niet eens eventjes gewoon kan rondneuzen, kijken en dromen. Maar we moeten het er mee doen. .

Anastasia Beverly Hills is tegenwoordig op heel veel plekken te koop. Je vindt Anastasia in Hudson’s Bay, GreatBeautyBar.nl en Douglas.

Als je van Huda Beauty houdt, wees dan niet getreurd; ook Huda Beauty is in Nederland makkelijk verkrijgbaar bij The Beauty Editor, die zowel een online winkel als een fysieke winkel in Amsterdam hebben.

Too Faced vind je tegenwoordig online bij Douglas en in grote geselecteerde fysieke winkels zoals die in Rotterdam. Waar ze zelfs een hele Too Faced muur hebben. De laatste keer dat ik daar was in ieder geval. Het is zeker een bezoekje waard!

Ik hoor weinig meer over Kat von D Beauty, ligt dat aan mij? Je kan het merk in ieder geval nog bij de Franse Sephora shoppen. Ook als je naar Duitsland gaat vind je het merk in de Sephora’s.

Tarte is nog wel verkrijgbaar, maar blijft een lastige. Je kan via de eigen website van Tarte bestellen (douanekosten worden bij je bestelling opgeteld, dus geen verrassingen aan de deur) of via de Britse webshop QVCUK.

Fenty Beauty is ook gewoon bij de Franse Sephora te koop. En meer merken kan ik eventjes niet bedenken. Mis je een merk in dit lijstje? Laat het me gerust weten, dan zoek ik naar een oplossing!

Had jij al gemerkt dat Sephora.com niet meer voor Nederland beschikbaar is?