matte and shimmer beauty kuntsnagels kopen

Dé grote bekendmaking: alles over MATTE & SHIMMER BEAUTY!

Matte & Shimmer Beauty

Is mijn baby. Ik kan er eindelijk ALLES over vertellen! Het is tot nu toe een heeeeeel spannend project geweest en ik heb er ontzettend veel tijd en liefde in gestopt. Ik ben zo enthousiast dat ik bijna als een kleuter door dit artikel zou ratelen.

Wat is Matte & Shimmer Beauty?

Matte & Shimmer Beauty is mijn eigen merk, gebaseerd op de naam van m’n blog die ik ooit bedacht heb. Ik heb overal hard aan gewerkt, maar ook enorm aan de webshop waarin ik de producten ga verkopen. Het zijn kunstnagel sets!

 

 Vandaag, 17-7, gaat de Matte & Shimmer Beauty webshop om 13:00 open!

 

Tot die tijd zie je een afgesloten scherm. Wél met het logo. Nog een paar uurtjes geduld!

De kunstnagel sets

De kunstnagel sets komen in mijn zelf ontworpen doosje, die ik al in een preview blogje heb laten zien. In een set zitten 24 nagels in 12 verschillende maten. Dan kun je passen en meten welke maten precies op jouw eigen nagels passen. Een setje kost €9,95. De verzendkosten zijn o.a. gebaseerd op het aantal producten dat je koopt, dus als je bijvoorbeeld maar 1 setje wil proberen zijn de verzendkosten zonder track and trace €2,75. Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.

Bij lancering van de webshop zijn er 5 verschillende stijlen nagels: Marblicious, Glitz, Blue Diamond, French en Vacay. De stijlen zijn allemaal verschillend, maar passen allemaal wel redelijk bij het huidige seizoen. Wanneer het najaar eraan komt komen er dus weer nieuwe stijlen bij! De stijl op de eerste foto in dit artikel is Glitz. Foto’s van de andere stijlen vind je op de website & social media kanalen.

 

 matte and shimmer beauty kunstnagels

-Blue Diamond-

En dat is zo’n beetje kort samengevat alles wat eraan zit te komen, en dat al over een paar uurtjes! Ik kan nauwelijks omschrijven wat voor spanning en enthousiasme er door me heen gaat. Gaat mijn webshop nou gewoon straks open? Hé? Ik ben zo veel bezig geweest met de voorbereidingen dat ik soms een beetje vergat dat het straks gewoon klaar is en Matte & Shimmer Beauty gelanceerd is! En ja, het is ontzettend tof om alles wat ik heb gemaakt, uitgezocht, ontworpen en in elkaar gezet samen te zien komen. Da’s al een beloning op zich!

Sorry voor het overschot aan uitroeptekens in dit blogartikel, maar je kan je vast wel wat voorstellen bij mijn enthousiasme op het moment. 

Alle details en producten kan je straks op de site vinden: www.matteandshimmerbeauty.nl . Als je nog vragen hebt, aarzel niet om ze te stellen! In een reactie, in een berichtje op social media, in een e-mail, via de site, noem het maar op. Ik ben zeer bereikbaar.

Ten slotte wil ik nog alle lezers bedanken die me geïnspireerd hebben om me verder te ontwikkelen in beauty. Elke view, like en reactie heeft me weer een stukje verder geholpen. Heel erg bedankt!

Als je Matte & Shimmer Beauty een beetje makkelijke support wil geven, like dan de Matte & Shimmer Beauty Facebookpagina en geef de Instagram pagina een volg! Dat zal ook niet onbeloond blijven, want er komt natuurrrrrlijk een leuke openingswinactie aan!

En, wat vinden jullie tot nu toe van Matte & Shimmer Beauty?