Matte & Shimmer Beauty | Sneak peek van een spannend project!

Ladies and gentlemen, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Het is eng, het is tof, maar vooral heel spannend. Ik heb het een tijdje stil gehouden, maar nu komt er een sneak peek uit: ik ben bezig met m’n eigen merk en webshop! Geheel in stijl met mijn blog en Instagram gaat het Matte & Shimmer Beauty heten. Of, nouja, zo heet het al!

Omdat het nog een paar weken duurt voordat alles écht gelanceerd gaat worden vertel ik nog niet alle details. Het logo en het doosje heb ik volledig zelf ontworpen. In alles wat ik tot nu toe gedaan heb zit al erg veel tijd, en ja, daar komt nog meer bij. En ik doe het met plezier!

Zoals de naam al doet vermoeden worden het dus beauty producten. Ik begin met 1 product (later verklap ik nog wat het precies is, geen zorgen) in 6 verschillende stijlen. Je kan misschien al raden wat het is. Ik geef in ieder geval 1 tip: het zijn géén nep wimpers. Hoewel ik van wimpers houd heb ik niet het gevoel dat dat voor mij het ideale product zou zijn om mee te beginnen, en daarnaast zijn er al heel veel prachtige wimpers. Op dat gebied missen we niks.

Een doosje wimpers en het Matte & Shimmer Beauty doosje naast elkaar, ter vergelijking.

D596D077-E7A4-4D5F-B199-886B61D887D8

 

Nog een tip: het is wel een beauty product, maar geen make-up product. En het is mooi. En ik houd ervan. Anders zou ik er niet mee beginnen.

Wat, wanneer en waar? De webshop krijgt een eigen website. Ik ga niet op m’n blog zelf spullen verkopen. Ik hoop over 2 weken open te kunnen gaan. Voor die tijd wordt alles volledig onthuld! Houd de komende tijd dus m’n blog en social media in de gaten.

Dit is één van de tofste en spannendste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie van deze sneak peek vinden!

Wat denk jij dat er in de Matte & Shimmer Beauty doosjes zit?