abh dipbrow pomade

Zonder déze make-up producten kan ik niet meer!

Door de jaren heen heb ik mijn make-up collectie van een baby tot een flinke reus uit zien groeien. Ik laat me nogal verleiden door nieuwe, mooie, shiny verpakkingen en er komen regelmatig pakketjes binnen. Veel producten wissel ik dan ook af, maar er zijn een paar toppers die ik niet meer in zou kunnen ruilen. Zonder deze producten kan ik niet meer!

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Ja, deze zag je misschien al aankomen. Het is één van de duurste wenkbrauwproducten, maar naar mijn ervaring toch ook écht de beste. Twijfel je of dit product de prijs waard is? Hij is het zeker waard. De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is er voor je bij regen en zonneschijn. Letterlijk. Zelfs een tropisch zwembad met wildwaterbaan heeft ‘ie overleefd. Diprbow laat me nooit zitten. Love it.

Urban Decay All Nighter Concealer

Concealers komen en gaan, maar de Urban Decay All Nighter Concealer blijft op m’n dagelijkse make-up kastje staan. De dekking is goed. Blijft goed zitten. Droogt niet vervelend uit, zoals sommige concealers doen. Oxideert bij mij ook niet, wat vooral foundations bij mij heel snel doen. Deze blijft in m’n dagelijkse permanente assortiment.

 

Urban Decay All Nighter Concealer review

 

Laura Mercier Transcluent Loose Setting Powder

Weer zo’n product met een prijskaartje. Één van de moeilijkste, goede make-up producten vind ik toch wel echt een setting powder. Ik heb dan ook een flinke zoektocht achter de rug, maar gelukkig toch de ware gevonden. Het poeder van Laura Mercier doet alles wat je wilt. Set. Echt doorzichtig. Geen flashback. Geen gekkigheid. Gewoon. Goede. Photo Finish. Poeder. En dat is wat we nodig hebben!

Ook nog iets wat niet zo kneiter duur is?

Mijn favorieten zijn vooral high-end producten, maar er zijn ook producten die een stuk goedkoper zijn die er echt wel mogen zijn! Zo is de NYX zwarte liquid eyeliner mijn absolute go-to eyeliner en gebruik ik om m’n wenkbrauwen af te werken met concealer een kwastje van Essence. Die echt gewoon perfect is. Heb allemaal duurdere kwasten geprobeerd, maar niks verslaat dat kwastje. Essence heeft ook fijne mascara’s, trouwens. En NYX Lip Lingeries en de Liquid Suedes zijn ook echt de bom. Ik houd ervan.

Wat is een make-up product waar jij niet zonder kan?