5 situaties waarin een boeket jou heel erg van pas gaat komen

Wie wordt er nou niet blij van bloemen? Die personen zijn in mijn bestand in ieder geval niet bekend. Een fleurig boeket kan ieder huis en gezicht laten stralen. Voor als je soms niet zo goed weet hoe je moet zeggen dat je gek bent op iemand, in geuren en kleuren een glimlach wil bezorgen of om een andere reden iemand blij wil maken, zijn hier 5 situaties waarin bloemen bezorgen vandaag jou heel erg van pas gaat komen!

Je weet alweer niet wat je cadeau moet geven

Het klinkt misschien cliché, maar clichés ontstaan doordat het vaak voorkomt … er is iemand jarig. En je weet niet wat voor cadeau je kan geven. Net als vorig jaar. En het jaar daarvoor kwam je ook niet verder dan een doosje bonbons en dat schattige kaartje. Lief, maar nu weet je het even niet meer. Een snel boeket is je uitkomst. Wil je een cadeau dat wat meer out of the box is? Ga dan voor een bloementaart! Yes, die zijn er ook.

Oeps … vergeten. Sorry!

We zijn allemaal maar mensen, en die vergeten weleens wat, hoe lief iemand je ook is. Als je een snelle optie zoekt doordat een verjaardag of die ene belangrijke datum je net ontglipt is, is het handig dat je zelfs nog op de dag dat je besteld hebt die fleurige verrassing kan laten bezorgen. Da’s weer een crisis minder.

Een opkikker!

Soms kan iemand om je heen wel een steuntje in de rug gebruiken. Eerlijk is eerlijk; het zijn de kleine, mooie dingen die het leven beter maken. Onderschat de kracht van een lief gebaar niet en bied wat rozengeur en zonneschijn.

 

bouquet-3158348_960_720

 

Omdat het kan

Gewoon, omdat je iemand even wil laten weten wat die voor jou betekent. Omdat het een schat is die een leuke verrassing verdient. Hoe leuk is het om onverwachts een mooi boeket met een lieve boodschap te ontvangen? 100% kans dat de dag van diegene niet meer stuk kan na ontvangst.

Om de kamer nét even af te maken

Dat kan net zo goed voor een ander als voor jezelf! Die kamer verdient het om net eventjes dat beetje extra te stralen. Een elegante finishing touch. Of juist een hele vrolijke, kleurrijke toevoeging die de ruimte extra in het oog laat springen. Er is meer dan genoeg keuze.

 

Wat vind jij leuker, een klassiek boeket of een bloementaart?