hunkemoller doutzen stories badpak review

Badpakken zijn niet saai! | Hunkemöller x Doutzen’s Stories review

Eerlijk? Normaal gesproken is een badpak niet mijn eerste keuze. Maar voor dit badpak maak ik erg graag een uitzondering! Hunkemöller lanceert alweer de zesde samenwerking met Doutzen, en heeft een erg toffe lijn swimwear uitgebracht, die ons een beetje jungle vibes geeft. Dat is weer eens wat anders! Ik heb het Khaki Jungle badpak ontvangen, en yes, die ga ik jullie laten zien.

Zoals je op de foto kan zien is het een badpak in een donkere Khaki tint, met leuke details aan de zijkanten en een reliëf in het patroon. Dat geeft het dat ‘eventjes wat anders’ gevoel, zonder over the top te zijn. I like.

Meestal is mijn probleem met badpakken dat ik bang ben dat mijn boobies er niet genoeg ondersteuning in hebben. Juist in een strandoutfit wil je er juist beach ready uitzien, en dat al je goede kanten worden geaccentueerd.

Toch was er iets aan dit badpak wat mij het gevoel gaf dat ik deze uit moest proberen. Een beetje uit je comfort zone gaan kan juist heel leuk uitpakken! Dus waagde ik de sprong en het diepe (helaas een spreekwoordelijke sprong, want we moeten nog even op zomers weer wachten) en ging voor het badpak.

 

hunkemoller doutzen stories khaki badpak review

 

Mag ik even blij zijn? Het is gewoon een prachtig badpak! En hij staat me ook nog eens goed, als ik zo vrij mag zijn om dat te zeggen. Toen ik in de spiegel keek waren al mijn badpak-zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen. It’s so pretty! De details aan de zijkant van en het reliëf patroon van het badpak pakken heel mooi uit als je het eenmaal aanhebt. Yes! Ik ben nu een blij mens.

Dit badpak is natuurlijk niet het enige item uit de Hunkemöller Doutzen’s Stories collectie. Zo is er veel meer zwemkleding met toffe dierenprintjes, reliëf, modellen en andere details die de items een eye-catcher maken. Als je van de zomer wil gaan pronken met een pracht-strand-outfit, kijk dan even op de site van Hunkemöller naar de hele Doutzen’s Stories collectie.

Dan ga ik ondertussen verder chillen in mijn fabulous badpak. Binnen, terwijl het regent en 13 graden is. Wachtend op strandweer. Dat moet vanzelf wel weer komen, toch?

Wat vind jij van dit Douten’s Stories badpak?