baskin robbins nederland utrecht

IJsliefhebbers opgelet: Baskin-Robbins opent in Nederland! | Event

Baskin-Robbins open in Utrecht!

Wellicht ben je zoals ik Baskin-Robbins eerder in het buitenland tegengekomen. Als je er geweest bent, is de kans groot dat je meteen fan bent geworden. Voor alle fans, en iedereen die wel van een ijsje (of milkshake, crêpe of wafel) houdt is er heel goed nieuws: het eerste Baskin Robbins filiaal in Nederland is open! Je vindt Baskin-Robbins in Hoog Catharijne.

Voor wie het nog niet kent: Baskin-Robbins is een grote Amerikaanse ijsketen, en ook nog eens familie van Dunkin Donuts. Dat geeft al een goede indruk, toch? Na jarenlange successen in Amerika, en later in Engeland en Spanje, hebben wij het geluk dat dit heerlijke concept naar Nederland is gekomen. De dag voor de opening was er daarom een persevent en deze gelukkige dame mocht daar een ijsje komen proeven.

 

baskin robbins nederland utrecht  baskin robbins nederland utrecht

M’n zusje had het er ook naar haar zin.

Waar moet ik beginnen? De zaak is ontzettend leuk ingericht. Een speels mintgroen met roze interieur, wat ook nog eens 1 van m’n favoriete kleurencombinaties is. Er is ijs. Mind you: Amerikaanse stijl ijs, wat wezenlijk een andere stijl is dan je van een Italiaanse salon gewend bent. Maar Baskin-Robbins is niet gewoon een ijssalon, maar een hele ervaring.

Even ter zake: ijs! Er zijn dus 31 smaken ijs (kijk voor de gein maar eens goed naar het logo van Baskin-Robbins). Er zijn wafels, milkshakes, freakshakes, ijstaarten … alles wat het vreetzakje dat ik stiekem van binnen ben nodig heeft in het leven. Ik zou het bijna vergeten omdat ik zelf nooit koffie drink, maar ja, je kan er ook een lekker bakje doen. Keuze genoeg.

 

4A13E0E3-4C3D-4E2D-BC97-B3F41202FE9C baskin robbins nederland utrecht baskin robbins nederland utrecht

 

Kortom; een leuke, gezellige plek om eens te genieten van al het mooist dat Amerikaanse cultuur naar Nederland heeft gebracht. Utrecht is natuurlijk niet voor iedereen dichtbij, maar Baskin-Robbins laat het zeker niet bij dit filiaal zitten. Rond juni opent er een filiaal in Amsterdam en de plannen zijn om nog verder uit te breiden! Als je niet kunt wachten; Utrecht is een ontzettend leuke shopstad, dus nadat je bij Baskin-Robbins uitgegeten bent, hoef je je zeker niet te vervelen.

 

Kende jij Baskin-Robbins al?