Urban Decay All Nighter Concealer review

Urban Decay All Nighter Concealer | Review & look

Urban Decay All Nighter Concealer review

Een goede concealer kan je dag maken! Misschien zelfs wel je hele week. Ik bedek in ieder geval maar al te graag het feit dat ik er soms enigszins slapeloos uitzie, en concealer geeft ook wel een finishing touch aan make-up looks. Dit keer testte ik een -voor mij-  nieuwe concealer! Daarom hier de Urban Decay All Nighter Concealer review.

De Urban Decay All Nighter Concealer heeft een aantal claims, zoals de meeste make-up producten ons proberen te verblijden met mooie beloftes. Zo zou de Urban Decay All Nighter Concealer waterproof zijn, full coverage leveren, en als we van de naam uit mogen gaan de hele nacht blijven zitten. Om eerlijk te zijn heb ik geen emmer water over m’n hoofd gegooid of een tijdje in de stortregen gestaan, maar de rest van de claims heb ik wél kunnen testen.

De verpakking belooft ook al wat speciaals, en ziet er gewoon uit als iets wat je in je collectie wil hebben, als je het aan mij vraagt. Een tof, mooi, high-end design! Maar we zijn hier vooral om te kijken hoe goed ‘ie z’n werk doet, hoewel de verpakking al een goede indruk geeft.

Als ik de Urban Decay All Nighter Concealer swatch lijkt de dekking in ieder geval redelijk hoog te zijn. Je kan er niet doorheen kijken. Maar is dat ook zo wanneer je eenmaal aan het blenden bent geweest?

Urban Decay All Nighter Concealer review

Urban Decay All Nighter Concealer in de kleuren medium light neutral en light neutral.

De kleuren verschillen ook niet bijster veel van elkaar. Het is een ander tintje en een beetje andere ondertoon, die allebei op zich wel bij m’n gezicht passen. Soms gebruik ik de één, soms de ander, en soms door elkaar; op de een of andere manier maakt het niet zo veel uit bij mij. Er is dus een prima variatie in de shade range.

Natuurlijk heb ik deze concealer ook in een look verwerkt. Eerlijk gezegd gebruik ik deze concealer de laatste tijd als enige! In een full-face make-up look, als oogschaduwbasis, om m’n wenkbrauwen af te werken en als ik naar school moet en er niet als een zombie uit wil zien. Dan dep ik met m’n vingers een heel klein beetje onder m’n ogen, met m’n vingers, zodat het er niet cakey uitziet. En eerlijk gezegd geeft dat ook al een natuurlijk ogende maar nette dekking.

Urban Decay All Nighter Concealer review

Is deze foto bewerkt? De huid op m’n voorhoofd is lichtjes geblurd, verder is deze foto intact aan het origineel. Dus ook de concealer.

Als ik een minpuntje aan de Urban Decay All Nighter Concealer zou moeten opnoemen, is het dat het niet de meest creamy concealer ooit is. Hij blendt prima weg, maar sommige concealers smelten meteen weg zodra je ze met een beautyblender aanraakt. Deze concealer moet je gewoon even blenden. Kost je 10 seconden. En dat valt heel erg mee als je ziet wat voor dekking het oplevert. Want die belofte komt deze concealer zeker na!

Ten slotte blijft ‘ie door de dag heen netjes zitten. Bij mij oxideert hij ook niet, wat ik heel erg fijn vind, want dat is een probleem met concealers en foundations waar ik snel last van heb. Al met al vind ik deze high-end concealer dus de moeite waard!

Wat is jouw favoriete concealer?