NARS Fort De France Highlighting Powder review

NARS Fort De France Highlighting Powder | Review & look

NARS Fort De France Highlighting Powder review

Ondertussen heb ik al een aardige highlighter collectie op mogen bouwen. Ik kan er al bijna een kasteel van maken. Maar je hebt nooit genoeg highlighters! Te veel make-up, wat is dat? In dit artikel laat ik de NARS Fort De France Highlighting Powder zien.

NARS is nu al een tijdje te koop bij de Bijenkorf, dus je hoeft niet moeilijk te doen via bestellen uit buitenlandse webwinkels om aan deze pareltjes te komen. Je kunt gewoon terecht bij de gouden, oude Bijenkorf.

NARS Fort De France Highlighting Powder is een natuurlijk, zachtroze tintje highlighter. Om te kijken hoe de kleur op de huid uitpakt heb ik een swatch gemaakt.

NARS Fort De France Highlighting Powder

Aan de swatch kun je goed zien hoe de highlighter uitpakt. Het wordt geen felle streep op je huid, maar echt een parelachtige glans. Geen stukken glitters, ook niet van dichtbij; echt een shine. Je hoeft ook niet veel moeite te doen om deze highlighter uit te blenden, want op de een of andere manier geeft deze highlighter uit zichzelf al een mooie overgang tussen huid en glow. Als je een swatch maakt voel je ook dat het poeder zacht aanvoelt.

Maar hoe een highlighter uitpakt zie je pas echt in een make-up look!

NARS Fort De France Highlighting Powder review

Voor deze look heb ik NARS Fort De France Highlighting Powder wel redelijk dik opgebouwd, maar ik houd -vooral voor Instagram foto’s- voor een heel zichtbaar resultaat met highlighters. Het resultaat: een mooie glans!

Deze highlighter is heel geschikt voor een meer natuurlijk resultaat in plaats van een Instagram-highlighter-beam. Geen zorgen als je van een flinke glow houdt: je kan ‘m dus ook best wel goed opbouwen. En omdat ‘ie makkelijk blendt behoud je de mooie finish.

Van een high-end merk als NARS verwacht je gewoon een goed, mooi product, en dat is ook wat NARS geeft met de Fort De France Highlighting Powder. Een mooie toevoeging aan m’n collectie!

Wat vind jij mooier: een natuurlijke glow of een blinding felle highlight?