Urban Decay x Kristen Leanne oogschaduw palette review

Urban Decay x Kristen Leanne oogschaduw palette | Review & looks

 

Urban Decay x Kristen Leanne oogschaduw palette review

Helemaal anders dan de Naked palettes is de Urban Decay x Kristen Leanne collectie ontzettend kleurrijk en speels. En yes, momma loves some color! Ik hoef het eigenlijk niet eens te zeggen, maar ik ben ontzettend blij dat ik dit palette uit heb mogen testen. Het is een plaatje! Hoe het Urban Decay x Kristen Leanne oogschaduw palette me is bevallen kun je hier lezen.

Er zitten dus allerlei kleurtjes in het palette, in allemaal verschillende kleuren en zelfs verschillende vormen en maten. Wat je daar ook van mag vinden: het is echt eens wat anders! Al die mooie kleurtjes hebben geen nut als ze niet flink op je ogen kunnen shinen, dus laten we even kijken naar de swatches: is het wat?

Urban Decay x Kristen Leanne oogschaduw palette swatches

What you see is what you get! Alleen voor de warme bruine kleur (3e van boven) heb ik meerdere keren een swatch veeg moeten maken. De rest van de kleuren waren gewoon. In. 1. veeg. zo. gepigmenteerd. Een flinke prestatie! Vooral de zwarte kleur heeft me positief verrast. Een zwarte oogschaduw die ook écht zwart is, in plaats van uitgesmeerd-as-grijs, kom je niet zo vaak tegen. Volgens mij zou je dit zelfs gewoon als eyeliner kunnen gebruiken.

Het maken van make-up looks met dit palette heb ik dit keer uitbesteed. Niet omdat ik te lui ben, maar omdat Yasmin altijd zo creatief is met opvallende kleurtjes, was ik erg benieuwd wat voor toverkunsten ze met dit palette ging maken! En de resultaten liegen er niet om.

https://www.instagram.com/p/BfGu0pyhV_0/?taken-by=solatice_

https://www.instagram.com/p/Be5_YIIBqFE/?taken-by=solatice_

It’s soooooo pretttyyyyyyy! Houd je trouwens niet in met het volgen en liefde geven aan Yasmin d’r Instagram.

Aan de swatches hebben we al kunnen zien dat het Urban Decay x Kristen Leanne oogschaduw palette van hoge kwaliteit is. Aan de looks zie je dat nog beter terug! Met de toffe kleurtjes kun je ontzettend veel verschillende creatieve looks maken. Of voor een simpele, maar klassieke smokey eye gaan. Dieper zwart ga je het niet krijgen. Kortom, als je twijfelde over dit palette, dat is niet nodig! Ik zou zeggen, ga ervoor. Aan de kwaliteit zal het niet liggen.

Heb jij het Urban Decay x Kristen Leanne palette op je wishlist?