Verdrietig nieuws: I Love Beauty event 2018 gaat niet door

Elk jaar vindt er een evenement plaats waar de beauty-liefhebber zich helemaal uit kan leven: het I Love Beauty event. Toch wel een beetje de moeder van alle beauty events in Nederland. Mijn hart brak dan ook eventjes toen ik vernam dat het niet meer doorging…

Wat is er aan de hand?

Op de Facebookpagina van I Love Beauty heeft de organisatie aangegeven dat het evenement dit jaar helaas niet door kan gaan. Dat ligt niet aan het evenement zelf: bij een ander evenement dat zij organiseren, Het Nederlandse IJsbeelden Festival, is het dak van de ijshal ingezakt. Dat heeft zoveel juridische en financiële gevolgen met zich meegebracht dat het niet meer lukt om ons geliefde I Love Beauty event neer te kunnen zetten zoals we dat gewend zijn. Op de Facebookpagina van I Love Beauty kun je het officiële bericht lezen.

En nu?

Nu moeten we helaas een jaartje zonder. Uitkijken naar 2019 dan maar. Wel gaf de organisatie aan dat ‘dit niet het laatste nieuws is dat jullie van ons gaan horen’, dus wellicht komt er hopelijk nog wat beter nieuws.

Tot er beter nieuws komt zullen we het maar moeten doen met wat we hebben. Hoewel het niet helemaal hetzelfde is worden er ook andere -lokale en grotere- beauty evenementen georganiseerd. Stiekem hoop ik dat er een evenementen organisatie de kop opsteekt en een zomers make-up festival gaat organiseren, maar voorlopig kunnen we daar alleen nog maar van dromen.

En dan ga ik nu m’n tranen afvegen met een beautyblender.

Ben jij wel eens op het I Love Beauty event geweest?