Apart make-up product: de Jelly highlighter!

Voor make-up merken is het altijd weer een uitdaging om een vernieuwend make-up product uit te vinden. Nou, vernieuwend is ‘ie zeker: de Jelly highlighter. Maar is dat wel handig?

De eerste Jelly highlighter komt van het merk Farsali, wat ook wel bekend staat om de Elixirs die ze verkopen. Met een prijs van $40 voor de Farsali Jelly Beam Highlighter kun je wel stellen dat het een high-end product is. Sinds kort heeft het merk Almay ook een Jelly highlighter uitgebracht, de Jelly Hi-Beam, die maar $15 kost. Jammer genoeg is dit merk niet zo simpel verkrijgbaar in Nederland als in de VS.

Hoe werkt een Jelly highlighter?

Het is eigenlijk gewoon een slappe-pudding-achtige-substantie. Alsof je je mona toetje in de zon hebt laten staan. Niet dat ik dat heb uitgeprobeerd, want dat is zonde van een lekker hapje. Maar dat is wat ik me erbij voorstel. Als je het bakje waar de Jelly highlighter in zit kantelt, loopt de Jelly namelijk wel langzaam naar de zijkanten, maar als je eraan schudt geeft het wel dat flubber-effect. Als je meer wilt zien kun je deze video van Laura Lee bekijken, waar ze het pudding-achtige goedje uitgebreid test.

WORLDS FIRST JELLY HIGHLIGHTER! | HIT OR MISS?!

Hey Larlees, todays video is on the NEW jelly beam highlighter “Jelly highlighter that applies like jelly and sets like a powder, leaving skin with a wet-satin finish that doesn’t slip.” Was it a gimmick??? keep watching to find out more!

 

Naar mijn vermoeden kan je voor een Jelly highlighter het beste een synthetische kwast gebruiken, omdat het toch een vochtig product is. Niet helemaal vloeibaar, maar het gaat wel die richting op. Blenden met een beautyblender om het egaal aan te brengen zou ook een goed idee moeten zijn.

Als je bang bent om op een glanzende donut te gaan lijken: het product claimt op te drogen alsof je een poeder highlighter gebruikt, maar wel met een dewy finish. Nouja, highlighter laat je sowieso al meestal glanzen, wat er het tegenovergestelde van droog uitziet, maar je snapt wat ik bedoel.

De make-up wonderen zijn de wereld dus nog niet uit. Ik ben benieuwd wat voor innovatieve producten merken de komende tijd mee op de proppen zullen komen.

Zou jij een Jelly highlighter uitproberen?