Er is een Morphe UK webshop! | Hoe dat werkt & waarom dat handig is

1
3843
views

Morphe bestellen in Nederland via de UK website

Ben je ook al een tijd als een aasgier verschillende make-up webshops aan het afspeuren tot dat ene Morphe palette weer op voorraad is? Die tijden zijn voor bij! Morphe heeft tegenwoordig ook een UK webshop, en dat maakt het vanuit Nederland -en de rest van Europa- makkelijker om Morphe make-up en kwasten te bestellen.

Verzend- en douanekosten Morphe UK

Waarom is dat handiger? Nou, Engeland is een stuk dichterbij Nederland dan de Verenigde Staten. Je bestelling is er dus sneller, je betaalt minder tot geen verzendkosten (vanaf 30 pond bestelwaarde is verzending gratis) en niet geheel onbelangrijk: je loopt geen kans op douanekosten.

Wat ook wel fijn is, is dat de Morphe UK webshop bijna alles in het assortiment heeft en en producten veel vaker op voorraad zijn. Andere webshops die Morphe verkopen moeten zelf inschatten hoeveel ze van Morphe willen verkopen, en hebben dus altijd kleinere voorraden dan het merk zelf. Is iets wat je zoekt vaak uitverkocht? Check dan even de Morphe website.

Je kan rechtstreeks naar de Morphe UK website gaan of je kan naar de ‘normale’ Amerikaanse Morphe.com gaan. Als je naar Morphe.com gaat krijg je waarschijnlijk onderstaande beeldscherm vullende pop-up. Klik dan even op United Kingdom/Europe, waar de pijl op het plaatje hieronder naar wijst.

morphe bestellen nederland

‘United Kingdom’ staat voor waar hun distributiecentrum zit, ‘Europe’ staat voor waar ze vanaf daar naartoe verzenden. Natuurlijk ook binnen de UK zelf, ook al zeggen zij doei tegen Europa.

Je kan bij de Morphe UK webshop met Paypal en creditcard betalen. Hoe lang verzending precies duurt kan ik niet exact voorspellen, maar ik denk om en nabij een weekje. Tenzij ze net zo snel zijn als de Anastasia Beverly Hills UK webshop, dan is het er in een paar dagen. Maar dat moet nog eventjes uitgetest worden.

Al met al biedt de Morphe UK webshop dus een heleboel voordelen! Lekker sneller en goedkoper Morphe vanuit Nederland bestellen. Ik wens je portemonnee alvast veel beterschap, en die van mezelf ook.

Is er een Morphe product dat jij graag zou willen hebben?

1 REACTIE

  1. Ik heb hier tijdje terug met een vriendinnetje samen besteld! Voor het 35B palette die altijd maar uitverkocht is. Op zaterdagavond besteld. Ze kwamen woensdag al langs de deur! Enige vervelende is dat je echt ervoor thuis moet zijn. Ze mogen vanuit Morphe zelf niet bij de buren bezorgen, niet naar een parcelshop in de buurt, alleen die grotere centra die in maar paar steden zitten. En je mag ook niet meer een ander adres kiezen mocht je denken nou dan bij iemand anders laten bezorgen. Maar verder wel heel snel dus een goed verpakt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER