AliExpress producten die eigenlijk gewoon life hacks zijn (met linkjes!)

Je weet het waarschijnlijk al: ALLES kun je (goedkoper) vinden bij onze geliefde ome Ali. Soms is het lastig inschatten of dat jurkje nou heel fabulous gaat staan of je een hobbezak maakt, en of dat leuke armbandje niet uit elkaar valt nadat je er 3 seconden te intens naar gestaard hebt. Er zitten zeker juweeltjes tussen, die soms eigenlijk gewoon life hacks zijn, zo handig! Ik zit er even een aantal op een rijtje.

Corrigerend ondergoed voor heupen en billen

Lach maar, tot je ziet wat dit soort broekjes voor je hip dip en figuur kunnen doen! Ze kosten iets rond de 6-7€. Dat zijn echt. Serieuze. Life hacks. En als je dan een speciaal avondje hebt en die prachtige jurk aan wil trekken is het een serieus fijne toevoeging als zo’n broekje je figuur net even transformeert in een flawless killer lijntje. No shame in my game. Neem wel echt 2-4 maten groter met dit soort broekjes, ze vallen echt klein uit en zo hoef je niet net als ik 3x een nieuwe te bestellen.

No Title

No Description

 

Eyeshadow shields

Nooit meer fall-out en nooit meer moeilijk doen om een strakke lijn in je oogschaduw/eyeliner te zetten! Zo simpel is het. Op de foto zie je wat duidelijker hoe het precies werkt. De shadow shields kan je als een soort sticker opplakken, dus je hoeft ze ook niet vast te houden of iets dergelijks. Dit maakt je make-up leven écht een stuk makkelijker. En die is soms al zwaar genoeg. Kost trouwens ook maar een eurootje voor een pak van 20.

No Title

No Description

Vind de perfecte AliExpress dupe met de foto-zoekfunctie

Zoek je iets waarvan je niet weet hoe het heet? Of zoek je de perfecte dupe bij ome Ali, maar weet je niet goed met welke woorden je ernaar moeten zoeken? Dan maak je er gewoon een fotootje van. Als je in de AliExpress app naar de zoekbalk gaat zie je dat er rechts een icoontje van een camera zit. Als je daarop klikt kan je op AliExpress dus laten zoeken aan de hand van een foto.

Zodra je je foto geüpload hebt in de AliExpress app gaat je telefoon een tentamen hogere wiskunde maken. Althans, zo lang duurt het. Bij mij in ieder geval. Het resultaat is wél dat je makkelijk vindt wat je zoekt. En ja, van letterlijk bijna alles wat er bestaat is er wel een exacte dupe op AliExpress. Om dit zelf te testen heb ik een trui van Zara op AliExpress voor een kwart van de prijs terug gevonden.

 

No Title

No Description

 

Nog even een paar mooie wimpers

Omdat iedereen altijd de mooiste wimpers op AliExpress zoekt. (Note: ze zijn niet diervriendelijk). Hier nog even een setje waar ik en vele andere dames erg tevreden mee zijn. Model D113 moet je hebben. Kost je 2 euries.

 

Wat is het handigste dat je ooit bij AliExpress hebt gekocht?