Zo zien face swaps met beauty guru’s eruit

Jullie zullen wel denken dat ik me soms echt naar moet vervelen, dat ik de tijd heb om zulke dingen te bedenken en er ook nog eens over te bloggen. Ik heb zeker niet te veel tijd in m’n leven, maar misschien een beetje vage humor. Maar ik vind het geweldig.

Op Snapchat kun je dus een face swap doen. Het gezicht waarmee je swapt kan ook van een foto uit je album zijn. Je kan dus ook gewoon op internet een plaatje van iemand zoeken en daar de face swap mee doen. Let wel op: het werkt het beste (en eigenlijk alleen maar) als degene op de foto met hoofd recht in de camera kijkt, en daarbij het gezicht ook niet schuin kantelt.

Dat geklets was tot daar aan toe. Nu komen de geweldige resultaten die je leven zullen veranderen. Of in ieder geval hopelijk je dag goed maken.

MARISKA STAR

Ik vond het best wel eng hoe goed deze op m’n gezicht paste. Het enige wat jammer is, is dat ik opeens gezegend ben met een 3e rij tanden. Zou dat handig zijn om te hebben? Meh.

Los van de gekke tandjes is het eigenlijk wel een goede match. Tenminste, het gezicht van Jeffree Star lijkt goed met het mijne te blenden. Ik ging. helemaal stuk. Even serieus.

8CB39FF0-F794-431D-8653-E0F0F8347996

 

MARISKATUTORIALS

Ik vind Nikkie altijd zo knap, maar blijkbaar word ik er niet zo mega veel beter op als ik een stuk van d’r gezicht leen. Wel is de highlighter op m’n neus on fleek. En heb ik ook best wel strakke wenkbrauwen. Wat op zich wel nice is. Maar toch is er iets wat de combinatie tussen het gezicht van mij en Nikkietutorials niet de beste combinatie ooit maakt. In dit geval kunnen we denk ik allebei beter ons eigen gezicht houden.

DF067615-E8AC-4B28-858F-79F5C11255E8

 

MARISKAMUA

Het valt niet echt op dat ik MannyMUA’s gezicht geleend heb, totdat je het weet. Dan zie je wel trekken van Manny.

MAAR. WAATTTTTTT is er met die lipliner gebeurd! Die is blijkbaar op een vage manier over m’n eigen lippen gaan liggen. Nouja, gaan kronkelen. Ik ben eigenlijk wat strakkere lipliner gewend. Gelukkig zijn m’n ogen nog wel on fleek.

141E78B9-DAD6-4BE4-A798-10A6B95874F6

 

Mariska Hill

Ik match eigenlijk ook best wel goed met Jaclyn Hill. En ook weer een beetje niet. Als je naar het hele plaatje kijkt ZIE je gewoon dat er iets niet klopt. Maar ik kan gewoon niet echt ontdekken wat er nu precies zo raar uitziet. Misschien heb ik ook te lang naar deze foto’s gekeken, haha.

71BDF378-11A5-4705-8BB3-6470D059BC25

 

Heb jij wel eens een face swap gedaan?