bobbi brown lente 2018 extra glow collectie

Nog meer glow met de Bobbi Brown Extra Glow collectie!

Lente 2018 Bobbi Brown Extra Glow collectie

Als ’te veel glow bestaat niet’ ook jouw motto is, ga je net als ik erg blij worden van deze collectie! De nieuwe Bobbi Brown lente 2018 collectie staat namelijk helemaal in het teken van extra glow. Daarom heet deze collectie ook Extra Glow. Duidelijk!

De Bobbi Brown Extra Glow collectie bestaat uit 3 Extra Illuminating Moisture Balms, Extra Lip Tint, Extra Glow Skincare Palette, en -natuurlijk, kan ook niet anders!- een limited edition highlighter!

Van de Extra Illuminating Moisture Balms dacht ik op het eerste gezicht dat het een spray zou zijn, maar het is dus een balm. Deze Balms zijn er in 3 tinten en je kan ze over je hele gezicht gebruiken. Het heeft het effect van een moisturizer en een illuminator tegelijk. Oftewel: een verzorgde, stralende, glowy huid.

 

bobbi brown extra glow lente 2018 collectie

 

De Bobbi Brown Extra Lip Tint zijn eigenlijk geen lipsticks maar verzorgende lip stains. Doordat ze aanvoelen als een lippenbalsem dragen ze heerlijk en ze geven een subtiel kleurtje. En natuurlijk een mooi glansje, dat hoort erbij.

Is het een make-up palette? Nee, het is een Skincare Palette! Zo kun je makkelijk je skincare essentials meenemen. Best wel handig, want om nou met fullsize producten te gaan slepen … Ik vrees dat dat er bij mij niet meer bij past. Het Extra Glow Skincare Palette bestaat uit een klein flesje Extra Face Oil, een Skin Salve en een Extra Smoothing Balm. Allemaal lekker verzorgende, hydraterende producten die je huid een glowy en dewy boost geven.

En dan last but not least de limited edition Extra Glow Highlighter! Een highlighter uit een collectie die Extra Glow heet móét je wel je jukbeenderen heel shiny maken. De kleur heet Opal Glow en is een natuurlijk ogende tint die waarschijnlijk bij heel veel verschillende huidstintjes past. Super mooi!

Ga jij het liefst voor Extra Glow of houd je het liever subtiel?