huda beauty faux filter foundation nederland kopen

Huda Beauty Faux Filter Foundation koop je binnenkort bij deze Nederlandse winkel!

Huda Beauty Faux Filter Foundation kopen in Nederland

Sinds kort is het geliefde merk Huda Beauty te koop in Nederland; een droom van veel Nederlandse make-up liefhebbers die uit is gekomen! Het enige wat nog ontbrak was de Huda Beauty Filter Foundation. Binnenkort wordt het laatste ontbrekende stukje van de Huda Beauty puzzel toegevoegd… De Huda Beauty Faux Filter Foundation wordt aan het assortiment toegevoegd!

Waar koop je Huda Beauty producten in Nederland?

The Beauty Editor is op het moment het enige officiële verkooppunt van Huda Beauty binnen Nederland. Je kan er online shoppen en er is een locatie in Amsterdam. Ook kun je Huda Beauty bij Cult Beauty bestellen. Een Britse webshop, dus geen douanekosten en geen verzendkosten vanaf 40 pond bestelwaarde.

Bij The Beauty Editor kan je online met iDeal, Paypal, creditcard en meer betalen. Zelfs met bitcoins. Als je geen creditcard of Paypal hebt is dat dus geen probleem, want er is iDeal. In de winkel kun je uiteraard gewoon pinnen of contant afrekenen. Geen moeilijk gedoe met gekke betaalwijzen, lange verzendtijden of douanekosten. Heerlijk!

 

https://www.instagram.com/p/Bdu5s8Xllgc/?taken-by=thebeauty_editor

 

Wanneer komt de Huda Beauty Faux Filter Foundation te koop in Nederland?

Er is nog geen exacte datum bekend, er is alleen bekend gemaakt dat de Huda Beauty Faux Filter Foundation binnenkort aan het assortiment wordt toegevoegd. Coming soon. De vorige keer dat The Beauty Editor aankondigde dat iets coming soon was, duurde het een paar weken, dus stiekem ga ik ongeveer met een paar weken rekening houden.

Er staat trouwens op de website van The Beauty Editor bij nog een paar andere producten van Huda Beauty dat die vanaf eind januari te bestellen zijn … wie weet komen de foundations daar wel bij! Zou goed kunnen. Bij die producten kan je ook pre-orderen, dus als je de foundation graag wil zou ik even de site in de gaten blijven houden. Wie weet kan je snel een pre-order plaatsen. Binnenkort is het lange wachten op de Huda Beauty Faux Filter Foundation voorbij!

 

Heb jij iets van Huda Beauty & lijkt de foundation je wat?