anastasia subculture palette review

Make-up producten die ik maar al te graag in 2017 laat

 

Hoewel 2017 een mooi make-up jaar was, heb ik er vertrouwen in dat 2018 een nóg beter jaar gaat worden, met nóg meer make-up. Want je hebt nooit genoeg make-up. That being said zijn er een aantal producten die me teleur hebben gesteld en die ik daarom lekker in 2017 laat. Hier komen ze!

 

Anastasia Beverly Hills Subculture palette

En de award van meest teleurstellende make-up product van 2017 gaat naar Anastasia Beverly Hills! Het Subculture palette was echt mijn raarste make-up ervaring van het hele jaar. Blenden ging met sommige kleuren gewoon NIET. GEWOON NIET. Tot ernstige frustratie aan toe. Ik word alweer boos als ik er aan denk. En dan ook nog eens het magische verschijnsel dat sommige kleuren heel raar pakken en/of oxideren. Dat je gewoon rustig aan het blenden bent, althans dat probeert, en er opeens een donkere of lichtere vlek verschijnt, MIDDEN in je ooglook. Bijwerken werkt niet. Er verdwijnt gewoon shit. Of het wordt opeens vet donker. I can’t. Vreselijk.

Alle andere Anastasia palettes ben ik overigens super tevreden mee, daarom was de teleurstelling van Subculture ook extra groot. We zijn verwend met geweldige kwaliteit.

Andere wimpers dan Annytude

Misschien gevalletje verwend, en ik heb ook nog lang niet alle wimpermerken in de wereld geprobeerd, maar op de een of andere manier vind ik Annytude wimpers tot nu toe -vooral op foto’s- de mooiste wimpers die ik ooit heb gehad. Ze zijn gewoon zo pretty! Omdat ik heel erg aan dit merk gewend ben vind ik deze wimpers ook het fijnst aanbrengen. Door het jaar heen heb ik wel eens hier en daar een ander wimpertje geprobeerd, maar het was toch niet hetzelfde.

 

https://www.instagram.com/p/BdOBNiFBwI6/?taken-by=matteshimmer

 

Colourpop Ultra Matte Lip

Colourpop heeft in 2017 aan de ene kant vooruitgang geboekt en aan de andere kant teleur gesteld. De concealers ben ik helemaal fan van! Geweldige uitvinding. Net als de wenkbrauwproducten. De oogschaduws zijn van prima kwaliteit, maar waar Colourpop ooit haar naam naleefde en veel prachtige felle kleuren oogschaduw uitbracht, zijn er tegenwoordig wel heel veel nude-achtige kleuren en palettes. Colourpop was echt een beetje richting Sugarpill; zeker niet vies van een opvallend kleurtje. Dus dat vind ik jammer. De Ultra Satin Lips zijn nog wel chill, maar de Ultra Matte Lips zijn -als je pech hebt- net de Sahara op je lippen en onttrekt meteen elk druppeltje vocht uit je lijf dat in de buurt van je lippen komt. Op zich kan je het fixen door er een paar druppeltjes olie bij te doen, en dan heb je prima lipstick voor de prijs. Persoonlijk wacht ik nog even af voor ik Colourpop mijn 2018 in laat komen.

 

No Title

No Description

 

Too Faced oogschaduw palettes

Weet je wat het is? Het zijn geen slechte palettes. En ze zien er zo leuk uit. Zo leuk! Dat moet je toch kopen?! En dan wil je het gebruiken. En dan ruikt het zo lekker. En dan wil je er een oogschaduw look mee maken. En dan zit je te prutsen.

Too Faced heeft super chille producten, waarvan er ook heel veel kwalitatief zijn, maar 1 ding is vaak hetzelfde: de oogschaduws zijn niet super gepigmenteerd. Je kan er wel wat van maken, maar je bent gewoon even bezig. Toch vind ik het teleurstellend als je kijkt naar de prijs. Ik heb besloten om me in 2018 niet om te laten kopen door de visuele aantrekkingskracht van Too Faced oogschaduwpalettes! Ik ga alleen nog maar alle andere producten halen.

Gerard Cosmetics Slay All Day setting spray

Je wil ervan houden! Slay All Day setting spray. Klinkt al geweldig. Geurtjes klinken geweldig. Ziet er geweldig uit. Moet dan toch ook geweldig werken?

De werking is niet zozeer waar ik het probleem mee heb. Ten eerste vind ik het een beetje eng dat m’n huid voor een paar minuten lichtelijk branderig aanvoelt wanneer ik het op spray – maar wat ik nog naarder vind. IS DIE LUCHT. Het meurt als de pleuris, om het maar even zo te zeggen. Ik heb de perzik variant, en als je die op sprayt ruik je eerst een hint Haribo perziksnoepjes, wat al snel wordt overgenomen door een penetrante chemische walm des narigheid. Ik weet niet wat het is, maar het is niet goed. Ik gebruik dus meestal een andere setting spray.

 

Welk product uit 2017 vond jij het meest teleurstellend?