laguna cosmetics glitter

Laguna Cosmetics glitters! | Review & looks

Laguna Cosmetics glitters review & make-up looks

Als je mooie glitters wil moet je bij Laguna Cosmetics zijn! Een tijdje terug heb ik al eerder over Laguna Cosmetics geschreven, maar inmiddels zijn er een stuk meer glitters (en ook Chunky glitters) bij gekomen … tijd voor een nieuwe review met wat looks en foto’s!

Over Laguna Cosmetics Glitters

Dat het duidelijk moge zijn: Laguna Cosmetics verkoopt cosmetische glitters. Geschikt om je make-up looks te laten shinen, en niet je knutselwerkjes. Nou ja, het kan, maar het is zonde van je glitters.

Momenteel verkoopt Laguna Cosmetics 2 verschillende soorten glitters: pressed glitters en chunky glitters. Pressed glitters zijn ‘gewone’ glitters zoals je die waarschijnlijk gewend bent om te gebruiken of te zien, maar dan pressed in een pan, zodat ze niet heel je kamer doorvliegen. Wel zo fijn. Chunky glitters zijn een slag groter en zitten los in een potje, dus voorzichtig zijn. Ze komen in verschillende leuke vormpjes en kleuren, zoals de sterretjesmix voor Kerst.

De pressed glitters kosten (zonder korting en als er geen aanbieding is) €6,95 per stuk. Een potje chunky glitter kost zonder korting of aanbieding €4,60. MAARRRR, via je leukste Matte & Shimmer beautyblogje krijg je met de code MATTESHIMMER of als je via deze Laguna Cosmetics link bestelt 10% korting! Yay!

https://www.instagram.com/p/BcvKAivh5Xc/?taken-by=matteshimmer

Voor deze look heb ik dus 2 Morphe palettes gebruikt voor de oogschaduw, en 2 chunky glitters van Laguna om de boel wat feestelijker te maken!

Voor zowel de chunky als de pressed glitters is het het handigst om een glitter basis of glitter primer te gebruiken. Ik gebruik Too Faced Glitter Glue, maar de Glitter Primer van NYX is een goedkopere optie die net zo goed werkt. Met een glitter primer pakken de glitters goed en dekkend en blijven ze echt zitten tot je ze er weer vanaf haalt.

 

https://www.instagram.com/p/Bc5Yo-Zh-pX/?taken-by=matteshimmer

 

Voor deze look heb ik het Huda Beauty Desert Dusk palette gebruikt voor de oogschaduw, en pressed glitter ‘Poison Apple’ om het plaatje af te maken. Door die inner corner highlight lijkt het bijna een kersthoedje, als je goed kijkt. Zie je het er ook in? Of ben ik gewoon te erg in de kerststemming?

Conclusie over Laguna Cosmetics Glitters:

Yes, ik zeg doen! Ik had al eerder reviews gemaakt en de glitters gebruikt, en ik ben nog steeds even tevreden als altijd. Ik ben natuurlijk ook niet voor niets de samenwerking aangegaan om een kortingscode te krijgen via m’n blog, da’s alleen als ik echt ergens achter sta. Laguna Cosmetics heeft dus mijn stamp of approval!

Heb jij wel eens glitters van Laguna Cosmetics geprobeerd?

 

(10% korting op Laguna Cosmetics: klik hier of gebruik code ‘MATTESHIMMER’, voor als je het eerder in het artikel over het hoofd gezien hebt.)