starskin sunset strips review

STARSKIN 3-step advanced pore cleansing Sunset Strips | Review

Starskin 3-step advanced pore cleansing Sunset Strips review

Eigenlijk maak ik minder skincare reviews dan ik zou willen, dus ik ben blij dat het weer tijd is! Starskin staat bekend om het ruime assortiment aan high-end maskertjes, oftewel: een feestje om te testen! Dit keer mocht ik de Starskin Sunset Strips testen.

Het heet niet voor niks Starskin ‘3 step advanced pore cleansing’ Sunset Strips; een maskertje (of eigenlijk ronde) bestaat uit 3 verschillende neusstrips, die je om de beurt in volgorde op je neus in laat trekken. Het beloofde resultaat: een diep gereinigde neus en kleiner ogende poriën.

In gebruik wijzen de Starskin Sunset Strips zichzelf redelijk goed. De verpakking is afscheurbaar tot je 3 strips overhoudt. In elke strip zit dus een stap van de neus treatment.

 

STARSKIN 3-step advances pore cleansing Sunset Strips Review STARSKIN 3-step advances pore cleansing Sunset Strips Review STARSKIN 3-step advances pore cleansing Sunset Strips Review

De eerste stap bereidt je huid eigenlijk voor; de strip is vochtig, voelt zacht aan en ruikt eigenlijk ook best wel lekker. Deze stap schijnt ook talgverzachtend te werken, waardoor de tweede stap al die zooi makkelijker kan verwijderen.

De tweede stap doet me denken aan een soort blackhead strip. Je moet even je neus een klein beetje vochtig maken zodat de stip zich beter hecht. Dat deed ik in ieder geval. Je voelt vanzelf wanneer ‘ie goed is opgedroogd en je klaar bent om al het vuil samen met de strip eraf te trekken.

De derde stap voelt heel hydraterend en verzachtend, en dat is ook helemaal de bedoeling van de derde stap! Die is gemaakt om je neusje weer te troosten nadat je die ‘blackhead’ strip eraf hebt getrokken en kalmeert je huid weer.

Conclusie over de Starskin Sunset Strips?

Soms moet je je huidje even verwennen, gewoon omdat het lekker is. Dat is in ieder geval het gevoel dat ik heb bij Starskin producten en ook bij de Sunset Strips. M’n neus voelt wel echt een stuk schoner en fijner aan. Vooral de hydraterende stappen vind ik echt fijn, die maken het echt af! Poriën verdwijnen nooit helemaal, maar ik heb wel een stuk gladder neusje. Ik ben happy!

De Starskin Sunset Strips kosten €10,15 bij Douglas. Is het die prijs waard? Als je iets zoekt voor in je routine zou elke keer deze strips gebruiken misschien een duur geintje worden. Ik vind Starskin voor een verwenmomentje wél de prijs waard. En trouwens ook super goede cadeautjes! Echt, Strarskin maskertjes doen het altijd goed als cadeautje. Voor als je nog Kerst-inspiratie zoekt.

 

Heb jij wel eens een Starskin maskertje getest?