Nieuwe make-up winkel: Make up by Tatou!

Merken als Milani, LA Girl en Nabla vind je meestal alleen in webshops. Dat swatcht niet zo makkelijk, en wat dat betreft is er nu dus goed nieuws: Make up by Tatou heeft haar deuren geopend!

 

6B74FA47-05FD-4A6B-8EAD-E4C957E40315                                     BC755275-6728-4E3D-9F8B-B62C05CFC895

 

Laatst liep ik nietsvermoedend door het prachtige centrum van Haarlem te slenteren. Ik liep er bijna langs, tot m’n oog viel op een nieuwe winkel: ‘Make up by Tatou’. De naam zei me eigenlijk niets, dus ik was erg benieuwd wat voor make-up er verkocht werd. Eenmaal binnen kwamen de prachtige displays met make-up merken die me bekend in de oren klinken me tegemoet. Milani, Nabla, Beautyblender, Real Techniques, LA Girl, The Balm: het is er allemaal!

Make up by Tatou heeft nu 2 vestigingen: eentje in Haarlem (Barteljorisstraat, beetje naast de Lush) en in Leiden (Haarlemmerstraat, grappig genoeg). De winkel in Haarlem oogt klein omdat ‘ie smal is, maar het pand is vrij diep. Er is dus genoeg ruimte voor alle mooie merken – en voor klanten om lekker rond te kijken.

 

C3F6A267-98B1-4063-B70F-17CF104187A5

 

Nu is het niet zo dat dit echt nieuwe merken zijn, of merken die moeilijk verkrijgbaar waren. Het grote pluspunt aan Make up by Tatou vind ik dat het merken zijn die je eigenlijk bijna alleen maar online vindt. Populaire producten zoals de Milani foundations en LA Girl Pro Concealer kan je dus gewoon testen in de winkel. Het is gewoon leuk om in een echte winkel naar mooie spulletjes te kijken, en nu weet je dus ook zeker dat je met een goede tint thuis komt.

Make up by Tatou heeft ook een webshop, die net iets meer heeft dan in de winkels (volgens mij). Of het assortiment per filiaal verschilt kan ik niet met zekerheid zeggen, omdat ik alleen in Haarlem ben geweest en niet in Leiden. Als je online bij Make up by Tatou bestelt heb je ook de optie om gratis in een winkel je bestelling op te halen. Ook al zo handig.

 

3BCE4441-BB03-4E75-A94A-33DEACB08186

 

Hoe meer make-up, hoe beter! Make up bij Tatou is wat mij betreft een mooie toevoeging aan het Nederlandse make-up-shopping-landschap. De winkel in Haarlem ziet er elegant en verzorgd uit en de dame die me geholpen heeft was een schat. Ik kan alleen maar vermoeden dat de winkel in Leiden van hetzelfde niveau is.

Als je dus een keertje in de buurt van Haarlem of Leiden bent: Make up by Tatou is een kijkje waard!

Had jij al wel eens van Make up by Tatou gehoord?