huda beauty kopen nederland

Huda Beauty komt te koop in Nederland!

Huda Beauty kopen Nederland

Ben je groot fan van het merk Huda Beauty? Dan is er goed nieuws! Binnenkort kun je Huda Beauty kopen in Nederland.

Tot nu toe is Huda Beauty niet te koop geweest in Nederland. Alleen bij Sephora, Huda Beauty zelf en nog een paar buitenlandse webwinkels. Je kan het merk dus wel verkrijgen, maar dan wel vaak met verzend- en/of douanekosten. En je moet er eventjes op wachten, omdat het uit het buitenland komt. Nu zijn die zorgen dus binnenkort voorbij. Huda Beauty komt te koop in Nederland!

Waar komt Huda Beauty in Nederland te koop?

The Beauty Editor is een winkel met een pand in Amsterdam en een online shop. Ze verkopen meerdere high-end make-up zoals Stila, andere luxe beauty producten en bieden ook behandelingen aan. Je vindt The Beauty Editor aan de Herengracht 447 in Amsterdam.

https://www.instagram.com/p/BcqJMsNlWbz/?taken-by=thebeauty_editor

 

Wanneer precies is nog niet bekend, maar als we het bericht geloven zal het niet lang meer duren. Hopelijk komen alle producten van Huda bij The Beauty Editor! Hoe handig zou het zijn als je gewoon de nieuwe foundations even in de winkel kan swatchen? Weet je zeker dat je de goede kleur hebt. Da’s nou zo handig aan een fysieke winkel.

Als het eenmaal zo ver is is The Beauty Editor waarschijnlijk het enige verkooppunt van Huda Beauty in Nederland. Nog meer reden om een dagje shoppen in Amsterdam in te plannen. En als je alsnog liever via de webshop bestelt zit je in ieder geval niet met extra kosten en een lange levertijd opgezadeld. Zo wordt het make-up leven weer een stukje makkelijker.

Er zijn op het moment dus nog niet enorm veel details bekend, maar houd de Facebookpagina van Matte & Shimmer in de gaten! Zodra ik meer weet post ik daar namelijk een update. Hopelijk wordt er binnenkort een datum bekend. To be continued!

Ben jij bij dat Huda Beauty in Nederland te koop komt?