Make-up kwastensets die je kan kopen i.p.v. de $360 set van Kylie

Voor wat extra luxe en/of kwaliteit hebben veel make-up liefhebbers wat meer geld over. Maar daar zitten ook grenzen aan. De nieuw bekendgemaakte kwastenset van Kylie Cosmetics, die $360 gaat kosten, is wellicht over die grens gegaan. Daarom een aantal mooie, kwalitatieve kwastensets waar je een stuk minder aan kwijt bent.

De set van Kylie Cosmetics bevat 16 kwasten en kost dus $360. Dat is dus een gemiddelde van $22,50 per kwast. Dat kan een STUK goedkoper, en net zo mooi en kwalitatief. En ook nog eens diervriendelijk, want de kwasten van Kylie schijnen van geitenhaar te zijn gemaakt.

Morphe Gun Metal

Als je kwalitatieve kwasten wil en toch ook wel een beetje verliefd was geworden op de kleur van de Kylie kwasten kun je voor de Morphe Gun Metal kwasten gaan. De set met 7 kwasten kost €55, maar zijn ook los verkrijgbaar. Je kan er ook kwasten bij kopen van deze collectie (of gewoon alles los kopen als je de set niks vindt). In totaal zijn er 23 verschillende kwasten in deze stijl te koop, en je vindt ze hier.

 

 

No Title

No Description

 

Zoeva kwasten

Een ander kwastenmerk waar ik dankzij ervaring ontzettend blij mee ben qua kwaliteit is het merk Zoeva. Kwasten van Zoeva zijn de bom. Ze blenden fijn, verharen niet als je ze wast en zijn dan ook heel snel weer droog. Ze gaan gewoon lang mee. Love it.

Je kan Zoeva kwasten bij Douglas kopen. Lekker makkelijk, want geen verzendkosten en snelle levering. Ik houd van Douglas. Deze kwastenset als voorbeeld: 14 goede kwasten, tasje erbij, €125.

No Title

No Description

 

Boozy brushes

Als je wat meer op een budget zit is er nóg een goedkopere optie: de kwasten van Boozyshop. Deze set van 14 kwasten en een tasje is nu in de aanbieding voor €35.

Even 100% eerlijk over deze kwasten: ze zijn goed. Persoonlijk vind ik premium kwastenmerken zoals Zoeva iets beter. Die liggen net wat steviger in de hand en de kwaliteit reikt een stukje verder. Maar met de kwasten van Boozyshop kan je een net zo mooie make-up look maken als met de duurdere kwasten. Ze zijn hartstikke prima.

 

No Title

No Description

 

Heb jij nog een aanrader wat make-up kwasten betreft?