kylie cosmetics concealer

Kylie Cosmetics brengt ons 30 tinten concealer! | Info & swatches

Kylie Cosmetics brengt concealer in 30 tinten uit!

Wellicht heb je het al voorbij zien komen: Kylie Cosmetics brengt een lijn concealers uit. En niet zomaar een lijn concealers, nee, wel 30 tinten! Voor iedereen zit er dus wel wat bij. Goed om te zien dat de make-up wereld zich ontwikkelt en make-up dus écht voor iedereen wordt.

Kylie Cosmetics Concealers komen 13 december in de verkoop! Ik verwacht dat de eerste batch snel uitverkocht zal raken, dus ga er op tijd voor zitten als je jouw kleur wil scoren. Houd rekening met douanekosten! Als je die wilt vermijden kun je beter met een groepsorder meedoen of je bestelling via Shipito doen. We officiële website van Kylie Cosmetics is het ENIGE officiële verkooppunt van het merk, let dus goed op en koop het gewoon niet ergens anders. Als je the real deal wil.

De prijs van de Kylie SkinConcealers is nog niet bekend gemaakt, maar ik verwacht dat ze tussen de $15 en $20 per stuk gaan kosten. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd.

Als je wil weten welke kleur je nodig hebt kun je de swatches bekijken:

https://www.instagram.com/p/BcaIErqn9NF/?taken-by=trendmood1

 

Kylie of Fenty?

Omdat Fenty Beauty natuurlijk met enorm veel lof foundations in letterlijk alle tinten heeft uitgebracht, zag ik redelijk wat ‘commentaar’ op het internet over deze concealer lijn: Kylie zou door zo’n breed kleurenassortiment uit te brengen Fenty aan het nadoen zijn. Hoezo iets positiefs in iets negatiefs omzetten? Zelfs áls het een trend is die andere bedrijven na gaan doen, vind ik het alleen maar een hele goede. Make-up voor iedereen!

Kylie Cosmetics Concealer Groepsorder!

Als er vraag naar is ga ik zeker een Kylie groepsorder doen. Kijk dus bovenin deze website even op het tabje ‘groepsorders’ als je interesse hebt en laat het weten.

Ben jij van plan om de Kylie Cosmetics Concealer aan te gaan schaffen?