nutella lipstick nude-tella beauty bakerie

Jawel, het bestaat: NUTELLA liquid lipsticks! | Beauty Bakerie Nude-Tella

Nutella Liquid Lipsticks | Beauty Bakerie Nude-Tella

Voor alle beauty én Nutella lovers is er een droom uitgekomen: Nude-tella Liquid Lipsticks! Deze liquid lipsticks zijn er in verschillende nude tinten en ruiken naar Nutella. Hoe geniaal? Wat wil een mens nog meer in het leven?

De Beauty Bakerie Nude-Tella bestaat uit 4 verschillende Nutella tinten: Nudi-Tea, Skinny Dip, Birthday Suit en Bake It Naked. Het leuke hieraan is dat de verschillende tinten niet gewoon een ander tintje zijn maar ook echt verschillen in hoe donker/licht ze zijn, zodat er bij ieder huidskleurtje wel een Nude-Tella lipstick past. Bake It Naked heeft volgens mij wel echt de zelfde kleur als Nutella.

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0736/4041/products/Nudetella_-_E_1024x1024.jpg?v=1512414919

 

De set kost $60. Het enige wat jammer is: de Nude-Tella lipsticks zijn dus echt alleen verkrijgbaar als set. Ze worden niet los verkocht. Maar dan krijg je er wél een hele toffe doos bij, en het is als deal iets goedkoper dan losse lipsticks. Wie weet ken je wel een andere make-up lover waarmee je de set zou kunnen splitten.

Je kan de Nude-Tella Liquid Lipstick set bestellen op de website van Beautybakerie, maar ik raad je dan wel aan om dat dan via Shipito te doen. Je kan ook in de Matte & Shimmer groepsorder groep vragen of er een groepsorder wordt gedaan.

Verkoopt Boozyshop niet ook Beauty Bakerie? Yes, zij verkopen dit merk ook! De Nutella lipsticks heb ik er alleen nog niet in de verkoop gezien. Ik heb wel gevraagd of deze set bij ze te koop komt, maar ik was te ongeduldig en plaatste dit artikel al voor ik antwoord had gekregen. Als ik antwoord heb update ik dat in dit artikel en op de Matte & Shimmer Facebookpagina.

Ik vind het een geniale samenwerking die goed bij het merk past! Nutella en Beauty Bakerie, klinkt ook gewoon goed. Dit zou ik wel aan m’n make-up collectie toe willen voegen.

Wat vind jij van de Beauty Bakerie Nude-Tella set?