urban decay distortion palette nederland

Er komt een nieuw juweeltje aan: het Urban Decay Distortion Palette!

Urban Decay Distortion Palette

Urban Decay is toch wel één van m’n lievelingsmerken, en ik weet dat er nog een heleboel andere fans het met me eens zijn. Nu zit er een wel heel speciaal palette aan te komen: het Urban Decay Distortion Palette! Wanneer ‘ie komt, wat er nou precies zo speciaal aan is en meer informatie lees je hier.

 

Wat is er nu zo speciaal aan het Urban Decay Distortion Palette?

Het Distortion palette bestaat zoals je kunt zien uit 3 rijen oogschaduw. De onderste 2 rijen zijn normale oogschaduw, maar de bovenste rij -die 5 kleuren bevat- zijn transformer shades. Watte? Datte betekent dat je de transformer shades over andere kleuren heen kan doen, en dan worden het duochrome kleuren! Dus, stel je doet een groene transformer shade over een blauwe oogschaduw, dan krijg je dus een blauwe oogschaduw met een groene glans. Hoe tof is dat? Ik kan niet wachten om het uit te proberen!

Prijs & verkrijgbaarheid Urban Decay Distortion Palette

Wij Nederlandertjes (en Belgen) hebben de pech dat merken van Amerikaanse origine wat later bij ons terecht komen. Maar het verschil valt dit keer volgens mij wel mee. Voor de VS release heb ik namelijk nog geen datum gezien, terwijl het palette in Nederland eind januari/begin februari wordt verwacht. Hij zal dan uiteraard te koop zijn bij ICI Paris XL.

Het Urban Decay Distortion Palette gaat $48 kosten, dus in Nederland hoogstwaarschijnlijk ongeveer €50.

Swatches!

Wat aan de ene kant jammer is maar aan de andere kant ook weer spannend is dat de swatches alleen de losse kleuren laten zien, en niet de transformer shades gecombineerd met gewone kleuren. Daar moeten we dus nog even op wachten.

Ik vind dit palette wel weer een mooie combinatie van neutrale kleuren en unieke maar toch draagbare kleuren. Ik denk ook wel dat hier veel mooie looks mee gemaakt gaan worden.

 

http://www.makeup.com/-/media/images/makeup/2017/november/17-lipstick-colors-to-wear-with-black-and-white/23594375_897772017040066_5884475541959999488_n.jpg

 

En de verpakking is ook zeker niet mis. Sterker nog, ik ben ontzettend verliefd! Ik zou ‘m alleen voor die buitenkant al kopen. Maar hij is ook nog eens pretty on the inside. Ik word al ongeduldig.

Wat vind jij van het Urban Decay Distortion Palette?