Beauty hack | Lijmstift in je wenkbrauwen?!

Deze beauty hack gaat je leven veranderen. Je brow game, om precies te zijn. Het kost maar €1, kost weinig tijd en scheelt je dure wenkbrauwproducten. Als je nog twijfelt of dit kan werken, lees dan verder.

Is dat niet gevaarlijk, lijmstift in je wenkbrauwen?

Ik doe het nu al een paar weken dagelijks, lijmstift in de wenkies, en ik heb nergens last van. Als je een heel gevoelig huid hebt kan je het misschien op een vrije dag op een klein stukje wenkbrauw testen, maar in principe zit de lijmstift meer in je wenkbrauwharen dan op je huid en hoor je nergens last van te krijgen. Zo lang je het maar niet op gaat zitten eten.

Wat is het effect?

Het effect is geweldig! Vooral als je, net als ik, nauwelijks wenkbrauwen van jezelf hebt. Als je wél ‘normale’ wenkbrauwen hebt werkt het ook heel handig om je wenkbrauwen in een mum van tijd er veel voller uit te laten zien. Je hebt minder wenkbrauwproduct make-up nodig, en het ziet er op een natuurlijke manier voller uit. Als je me niet gelooft kun je naar de plaatjes kijken. De eerste foto is m’n wenkies hoe ik ze normaal deed, de tweede foto is m’n nieuwe browroutine mét lijmstift.

lijmstift in wenkbrauwenIk heb dus nauwelijks wenkbrauwen van mezelf. Om even te laten zien wat het resultaat van lijmstift in je wenkbrauwen is als je wél normale wenkbrauwen hebt, heb ik 2 foto’s van Kim ter Stege neergezet. De eerste is weer zonder, de tweede met.

https://www.instagram.com/p/BWddwVglPST/?taken-by=kimterstege

https://www.instagram.com/p/BaFkSt5Fdhq/?taken-by=kimterstege

 

 

Hoe gebruik je lijmstift in je wenkbrauwen?

Nee, geen zorgen; we gaan niet als een gek rechtstreeks de lijmstift over onze kostbare wenkbrauwen stiften. Het is geen knutselwerkje van de kleuterklas, browgame is serious business. Je hebt een spoolie of een schone wegwerp mascara wand nodig. Daar doe je een beetje van de lijm op, en daarmee kam je het door je wenkbrauwen. Je gebruik het als een soort wenkbrauwgel, eigenlijk. Alleen werkt het stukken beter. Het blijft erg goed zitten, moet ik zeggen. En met wat micellair water of make-up remover is het er in no-time weer af.

Als je duidelijkere instructies wilt, kun je nog dit filmpje bekijken:

GLUE STICK IN MY BROWS?!! ⋆ Here is what happened

I’ve never seen someone else on YouTube do this technique. So I really wanted to share it with you. I used GLUE STICK FOR PERFECT BROWS. Not to cover them up, but as a “primer” to make my hairs stick up straight.

Kort samengevat; het is goedkoop, makkelijk en het werkt geweldig! Is er nog een reden om het niet uit te proberen?

 

Ben jij van plan om lijmstift in je wenkbrauwen uit te proberen?