Fenty Beauty | Hoe een make-up lijn uitvinding van het jaar werd

 

Make-up merk Fenty Beauty van Rihanna is gewoon uitvinding van het jaar geworden! Fenty heeft een plekje gekregen in de top 25 uitvindingen van het jaar door Time magazine. Waarom dat zo een big deal is? Het is niet zo gewoon dat een cosmeticaproduct uitvinding van het jaar wordt. In die top 25 staan namelijk producten zoals een bril waardoor blinden kunnen zien, de iPhone X en liften die behalve naar beneden en boven ook andere richtingen op kunnen bewegen. En daar staat de collectie van tante Riri gewoon tussen!

Vanaf het begin was Fenty Beauty al een groot succes. Er zijn al veel make-up merken groot geworden doordat ze zijn gestart door een bekend persoon, maar Fenty Beauty heeft daarnaast nog steeds toegevoegde waarde. Dat blijkt sowieso al uit deze bekroning, maar ook uit de reacties op en reviews van het merk. Fenty is vanaf het begin al een grote hype die niet lijkt te stoppen.

 

No Title

No Description

 

De lijn van 40 tinten foundation -zodat er écht voor iedereen een tint bij zit- heeft een revolutionair effect gehad op de make-up industrie. Van wat ik ervan gemerkt heb in ieder geval. Hoe fijn is het dat je je niet druk hoeft te maken of je tint er wel bij zit of niet? Vooral hele lichte en donkere huidjes kunnen zeker niet bij elk merk terecht voor een fijne foundation. Met mijn eigen tintje merk ik ook dat ik bij de drogist niet heel ver kom als ik een foundation of concealer zoek. Dat maakt zo’n mega assortiment aan tinten ideaal. Het draagt ook wel een beetje een goede boodschap met zich mee, vind ik zelf. Make-up is voor iedereen!

 

http://ultimate-rihannas.com/wp-content/uploads/2017/10/fenty_beauty_holiday_galaxy_editorial.jpg

 

Dus, ga zo door, Fenty! Als je even niet weet waar je je geld aan uit moet geven en net als ik soms last hebt van ekstergevoelens kun je ook heel goed bij Fenty terecht: naast de foundations zijn er nog veel meer prachtige producten in elegante verpakkingen – vooral de Holiday collection is zo mooi dat je even een zonnebril op moet zetten. En dan voor nu drie hoeraatjes voor Fenty Beauty!

 

Vind jij het terecht dat een make-up lijn uitvinding van het jaar is geworden?