instagram volgers gekocht herkennen

Beauty & lifestyle | iPhone apps die eigenlijk gewoon life hacks zijn

Sommige apps hebben m’n leven écht een stukje beter gemaakt en zijn onmisbaar geworden. Naast de apps die iedereen heeft, zoals Whatsapp, Snapchat enzovoorts, zijn er een aantal dingen die m’n leven als beautyblogger maar ook gewoon als mens beter maken.

Facetune

Facetune is een eindbaas. De betaalde versie dan. Kost een paar euro, maar dan heb je ook wat! De gratis versie kon ik niet zo veel mee. Met Facetune kan je je foto’s bewerken, maar veel meer dan alleen filters. Je kan vormen een beetje corrigeren, kleuren op plekjes corrigeren zonder je hele foto te veranderen, huid smooth maken, tanden witter, enzovoorts. Als je er een beetje geoefend mee bent zie je aan de foto niet eens dat er een Facetune’tje overheen is gegaan. Toen ik twijfelde tussen iPhone 7 kopen of een Android halen had iemand me moeten vertellen dat Facetune alleen voor iPhone was, dan was de keuze sneller gemaakt.

Lightroom CC

Lightroom is ook één van de meest handige apps die ik ken. Je kan er ontzettend mooi kleur mee bewerken. Kwaliteit blijft behouden en de app is vrij makkelijk in gebruik. De Lightroom app is trouwens wel heel anders dan het programma Lightroom op de computer. Ik vind de app veel duidelijker, logischer en makkelijker in gebruik. Maar beiden werken erg fijn. Alleen is de app gratis, en het computerprogramma niet. Lightroom werkt ook op Android.

 

De AliExpress app

Als je nog gewoon van de website bestelt; stop, houd op en download de app! Ik heb dan m’n betaalgegevens  aan de app gekoppeld, wat misschien een gevaarlijk geintje is voor m’n bankrekening, maar maakt niet uit. Het is zo veel fijner! Gewoon vanuit bed even een nieuwe make-up kwast of telefoonbeschermer bestellen. Dat soort dingetjes. Of even kijken hoe ver je orders al zijn.

Het grote verschil tussen de site en de app is dat de app je geen reclame geeft, maar wél suggesties aan de hand van al bestelde producten, die vaak ook wel handig zijn als je gewoon inspiratie op wil doen. Helemaal een top voordeel: bij mij is de app ook gewoon een stuk sneller dan de website. Wachten is niet zo mijn ding.

 

Buienalarm

Dit is een échte lifehack. Dit is zo’n app waarvan ik eerst 3 jaar lang vergat om ‘m te downloaden, maar toen ik ‘m eenmaal had ging er een nieuwe wereld voor me open. Je HOEFT helemaal niet door de regen naar buiten, je kan ook gewoon van te voren kijken of en wanneer het droog is. Met het lekkere typische Nederlandse weertje is dit geen overbodige luxe maar een broodnodige lifehack. Sinds ik de app heb heb ik niet eens meer een paraplu gekocht, die raak ik toch alleen maar kwijt.

iPhone 7 kopen

Ik ben ook niet altijd een Apple fangirl geweest. Zo heb ik heel lang getwijfeld tussen een iPhone 7 kopen of wederom een Android toestel. Ik had altijd maar Androids gehad, en wilde kijken of het gras aan de overkant groener was … dus ben ik toch voor de iPhone gegaan. Wat best een goede keuze bleek.

 

Welke app vind jij het aller handigst?

 

 

sponnnnn