Waarom een pak lingerie voor de man is

Er bestaat ook wel lingerie voor mannen, maar daar heb ik me eigenlijk niet zo in verdiept. Ik denk dat bijna alle vrouwen het er wel over eens zijn dat een man er op z’n paasbest uitziet in een goed pak. Het is stiekem gewoon magie. Wat een leuk setje en wat make-up voor een vrouw kan doen, doet een baard(je) en een pak voor de man. Maar waarom eigenlijk? Hoe krijgen ze het voor elkaar?

Ergens lijkt het misschien wel een beetje lullig … dat een man er sexy’er van wordt als hij meer kleding aantrekt, en het bij de dames vaak leuker wordt gevonden als ze zo min mogelijk aan hebben. Maar heren, die pakken hebben gewoon magie. Een leuk overhemd, bijvoorbeeld een smoking overhemd, kan ook al veel verschil maken. Maar een heel pak werkt toch gewoon het beste.

Hoe gaat die magie nou in z’n werking?

Let. Goed. Op.

Normale vent:

http://www.usanetwork.com/sites/usanetwork/files/styles/769×434/public/2016/01/suits_gabriel_apple_blog.jpg?itok=A3oLSzxz

Maar deze wil je toch echt mee naar huis nemen:

http://www.quotenet.nl/var/hearst/storage/images/media/images/harvey-specter-32/3230757-1-dut-NL/Harvey-Specter-3_img500.jpg

 

Guess what? Zelfde meneer. Hoe kan het nou? Er zullen vast allemaal logische verklaringen voor zijn, zoals dat een pak optisch het figuur corrigeert, maar volgens mij zit er gewoon in elk pak een kaboutertje met een toverstaf. De-man-in-pak-lingerie-theorie is trouwens ook van toepassing op baarden. Kijk voor de grap maar eens naar de volgende foto’s:

No Title

No Description

Aan de eerste foto te zien heeft de Gilette goed gewerkt. Aan de tweede foto kun je zien dat hij die misschien maar achterwege had moeten laten. Een baardje erbij staat gewoon stukken beter.

Mannen mogen in ieder geval niet meer klagen als vrouwen make-up dragen, want ze kunnen hetzelfde effect bereiken met een goed pak en een baardje. Op de één of andere manier maakt het ze een stuk aantrekkelijker. Misschien heeft het ermee te maken dat mannen er vaak graag casual bij lopen … en als ze dan eens helemaal uitpakken met een strakke verzorgde outfit, zoals een goed pak of overhemd, dan valt dat meteen op. Eigenlijk maakt het ook niet uit hoe het komt; mannen zien er gewoon geweldig uit in pak. En ik zou zeggen, maak er gebruik van, heren!

Oké, nog eentje om het af te leren:

No Title

No Description

 

Wat vind jij het meest aantrekkelijke dat een man kan hebben?