De leukste kerstkaartjes voor je ex!

Misschien ben je vriendschappelijk uit elkaar gegaan, en misschien zie je helemaal geen reden om je ex een kerstkaartje te sturen. Wanneer dat tweede het geval is heb ik alsnog een paar leuke kerstkaartjes die niet snel vergeten zullen worden.

 

Lekker bij het kerstdiner?

Je zou het maar tegenkomen. Of op de deurmat hebben liggen. Een envelop vol met witte bonen. Niet te lang wachten met antwoorden, hè. Extra leuk als je een envelop gebruikt waar geen ‘raampje’ in zit zodat het echt een verrassing blijft. Dat je het pas doorhebt wanneer de envelop al open is gescheurd en je handen en de vloer van de hal vol zitten met plakkerig bonen sap. Klinkt nog viezer als je het zo noemt.

 

IMG_4163

 

Fabulous kerst en een glitterend nieuwjaar!

Houd je het liever classy? Dan kan je ook gewoon een glitter envelop sturen. Zorg dat er zo veel glitter in zit dat je het niet meer tegen kan houden zodra je ook maar één hoekje van de envelop open scheurt. Want weet je wat nou zo leuk is aan glitters, naast dat ze super fabulous zijn? JE KRIJGT ZE NOOIT HELEMAAL WEG. Ik heb wel eens een potje glitters laten vallen, en je kan vegen, stofzuigen en afnemen wat je wil, 2 weken later heeft m’n vriend opeens een glitter op z’n voorhoofd.  Kun je nagaan als je een enorme envelop vol met glitters op de vloer bezaaid hebt.

 

No Title

No Description

 

Don’t stop the music!

Ik kan niet wachten tot dit concept naar Nederland komt, helaas heb ik het alleen nog maar in Amerika gezien, maar het is geweldig! Je weet toch wel, van die klote kaartjes waar zo’n stom muziekje uitkomt als je ‘m openmaakt? Die je van ellende maar meteen weg wil gooien en in ieder geval het kaartje zo snel mogelijk weer dicht doet? Die ja, maar dan stopt de muziek nooit met spelen. Je kan het kaartje zo vaak mogelijk dicht en open doen als je wil, maar de muziek blijft doorgaan tot het batterijtje leeg is. Of totdat je door waanzin gedreven het kaartje volledig hebt gemolesteerd. He he he.

 

Welke kaart zou jij het zuurst vinden om te krijgen?