black friday 2017

Wat je allemaal kunt verwachten tijdens BLACK FRIDAY 2017

Wanneer is black friday, welke winkels en merken doen er mee, wat voor acties kan je verwachten en hoe kan je je hierop voorbereiden? Dat kun je allemaal hier lezen: ik licht je uitgebreid in.

Wanneer is Black Friday 2017?

Om maar even met het belangrijkste te beginnen: Black Friday valt dit jaar op vrijdag 24 november. Dat houdt voor webshops in dat je dus donderdag 23 november om 23:59 al klaar moet zitten! Het kan erg snel gaan. Houd er rekening mee. Iedereen gaat los, iedereen wil alles kopen, iedereen wordt gek.

Wat voor acties kunnen we verwachten?

-Omdat dit een beautyblog is ga ik het alleen over make-up, beauty & fashion acties hebben-
AliExpress doet mee met Black Friday! Alsof het nog niet goedkoop genoeg was. Er is nu ook al bekend dat Douglas en Hunkemöller mee gaan doen aan Black Friday. The Body Shop had vorig jaar met Black Friday ook goede deals, dus naar verwachting doen ze dit jaar weer mee.

Qua Amerikaanse make-up merken (my favorite!) doen naar verwachtingen gebaseerd op voorgaande jaren Sephora mee (die hadden 40-70% korting op mooie sets), Anastasia Beverly Hills (die tegenwoordig ook een Britse site hebben, dus geen verzend- en douanekosten!), Jouer Cosmetics, Colourpop, Jeffree Star Cosmetics, TheMakeupSpot, Kiko, BeautyBay, Boozyshop en Limecrime. En vast nog wel meer!

Omdat Amerikaanse make-up merken hun deals vaak maar heel kort van te voren bekend maken kun je over een week of anderhalf hier een uitgebreid artikel verwachten waar alle bevestigde Black Friday 2017 deals in komen te staan.

 

Hoe bereid je je voor?

  • Houd geld apart, maakt niet uit waar, zorgt dat je het hebt
  • Controleer je internetverbinding en/of batterij (kabel is betrouwbaarder)
  • Houd er rekening mee dat sites keihard crashen door de drukte! Zoek dus wat geduld (ik heb het ook niet, dus ik leen het van de overburen)
  • Vergeet niet dat het vanaf 00:00 al Black Friday is, lekker avond van te voren klaar zitten dus
  • Als je van Amerikaanse webshops besteld, reken het tijdsverschil uit en houd daar rekening mee
  • Zet chips, koekjes en drinken klaar
  • Misschien ook donuts
  • May the odds be ever in your favor.

 

Ben jij al voorbereid op Black Friday?