AliExpress, wat is deze? | Maffe producten van AliExpress

 

AliExpress heeft alles wat je nodig hebt, en dat voor een spotprijsje. Maar AliExpress heeft meer. Ze hebben namelijk ook dingen die je niét nodig hebt, heel veel zelfs. En ze hebben zelfs producten waarvan je niet zo goed weet waar het voor is. Of waarom je het zou gebruiken.

Hier wat producten van ome Ali die er op het eerste gezicht een beetje misleidend of niet-identificeerbaar uitzien.

Mond open?

Het is bij dit product in ieder geval wél duidelijk hóé je het gebruikt: je stopt het in je mond. Ik dacht meteen te weten waar het voor is, maar blijkbaar is dat niet zo en heb ik gewoon een dirty mind. Apart ziet het er in ieder geval wél uit.

No Title

No Description

Het is dus een mondstukje waarmee je je gezichtsspieren ’traint’ en waardoor je minder rimpels rond je mond zou krijgen … oké.

 

Voor de voetjes

Het zijn geen sokken en het is geen steunverband. Het is ook niet iets in de trant van een zooltje, want het zit ook over je voet heen. Én je grote teen. Alleen die. Je andere tenen hebben dit niet nodig. Wat is het?

No Title

No Description

Het is een teen-splitter en corrector. Voor als je wil dat je grote teen wat verder van de rest van je tenen af gaat staan, zodat je beter teenslippers kan dragen …. dus, allemaal inslaan voor de zomer. *kuch*

 

‘Je praat te veel’

Hoppekee, maskertje eroverheen. Nog wel een paar gaatjes zodat je niet stikt zodra je neus verstopt zit.

Ik zit natuurlijk te geinen, want daar is dit helemaal niet voor. Lijkt me ook niet echt lekker slapen met zo’n ding om, want je gaat er sowieso niet lekker mee naar je werk of school.

 

No Title

No Description

 

Maar goed, het is dus om je gezicht slanker te maken. Deze foto stond in de advertentie van deze gekke gezichstafslanker, alsof je kaken smaller worden door je bakkes in te tapen met een gek Ali dingetje. Heeft namelijk niks met botstructuur te maken ofzo. [/sarcasm]

No Title

No Description

Zie jij de overeenkomsten?

De laatste is net een puzzeltje. Het tegenovergestelde van ‘zoek de verschillen’. Wat hebben al deze foto’s als overeenkomst? Neus snuiten, een straatveger, 2 bouwvakkers en een flesje met een ingebouwd ‘rietje’.

 

No Title

No Description

 

Dit is het enige product waarvan de toepassing uiteindelijk niet zo heel raar is, het is namelijk een dingetje om je neus mee schoon te spoelen. Of het werkt is een tweede vraag. Als je verkouden bent en je neus al dik verstopt zit ga je er naar mijn idee in ieder geval geen water in krijgen.

 

Wat voor geks ben jij op AliExpress tegen gekomen?