Crazy puisten manicure waar je zelfs pus uit kan knijpen!

 

Soms denk je: waar gaat het heen met de beautywereld? Als je alle gekke trends van neushaarextensions tot wavy brows hebt gezien, denk je dat je alles gehad hebt … Nee. Je kan tegewoordig gewoon puisten op je nagels maken, die je zelfs kan uitknijpen. En dan komt er pus uit. Dat trok wel even mijn aandacht, zacht gezegd.

Als je het heel bevredigend vindt om naar van die mega-puisten-uitknijp-filmpjes te kijken is dit misschien wel wat voor jou om te dragen. Als je weet waar het van gemaakt is is het eigenlijk helemaal niet vies, maar het ziet er wel héél realistisch uit …

No Title

No Description

Deze zeer interessante manicure is trouwens gemaakt door Natasha Lee, die hier wel een handje van heeft en onder andere een fidget spinner manicure maakte. Met een spinner, die echt kan draaien. Hoe dan.

Hoe ranzig het er ook uit mag zien, het ‘pus’ dat uit de puisten explodeert is eigenlijk gewoon handcrème. Kan je het je voorstellen, dat je je nagelpuist uitknijpt en daarna nog even je handen ermee in kan smeren? Handig wel, als je geen tas bij je hebt. Misschien wat minder aantrekkelijk als je een avondje uitgaat. Heb je wél in ieder geval een leuk verhaal.

https://shechive.files.wordpress.com/2017/10/screen-shot-2017-10-31-at-4-38-37-pm.png?w=500&h=272

Want het zijn wel echt dikke knoeperts, en geen subtiele opkomende babypuistjes.

Verder zijn de nagels afgewerkt met verschillende coatings van verschillende soorten nagellak, die het ‘pus’ op z’n plek houdt. Totdat je het lekker uit gaat zitten knijpen. Het ziet er echt veel te realistisch uit. Zou je hiermee mensen wijs kunnen maken dat er een zeldzame aandoen bestaat waardoor er puisten op je nagels groeien? Laten we het maar niet proberen. Misschien zou ik er zelf wel intrappen.

Alle credits voor Natasha Lee, die echt een geweldig getalenteerde nail artist is! Als je precies wil weten -en vooral zien-  hoe ze dit gedaan heeft, kun je deze video nog even bekijken:

DIY HALLOWEEN EXPLODING PIMPLE NAILS | SQUEEZE SPOT NAIL ART | REALISTIC SFX CYST NAILART

DIY HALLOWEEN EXPLODING PIMPLE NAILS | SQUEEZE SPOT NAIL ART | REALISTIC SFX CYST NAILART It started with Dr Pimple Popper Sandra Lee showing videos of spots being squeezed, then there were pimple cakes, so let’s go grossly full circle and do some DIY Halloween Exploding Pimple Nails!

 

Ranzig of satisfying, nagelpuisten uitknijpen?