lush wintercollectie kerstcollectie 2017

LUSH winter- & kerstcollectie 2017!

Lush wintercollectie & kerstcollectie 2017

Zo langzamerhand beginnen er steeds meer beauty merken met hun kerstcollecties van 2017 te komen. Lush is er dit jaar met de wintercollectie & kerstcollectie ook weer op tijd bij! Hier kun je zien wat je de komende tijd in de Lush winkels kan verwachten.

Alle producten uit deze collectie zijn trouwens vegan!

 

lush wintercollectie kerstcollectie 2017

De enige bath bombs waar je een bad voor zou willen kopen als je die niet in huis hebt: de Lush Bath Bombs. Christmas Sweater is met o.a. gember een kruidige vriend, net als Thundersnow. Thundersnow is wel op een andere manier pittig met pepermunt en cacao! Luxury Lush Pud geeft een zachte geur met o.a. lavendel (en ylang ylang, maar ik weet niet wat dat is). Butterbear is een een vanilleboterschatje en Shoot For The Stars heeft een friszoete geur met sinaasappel. Golden Wonder heeft ook een citrusvruchtentoontje.

 

lush wintercollectie kerstcollectie 2017

Als er iets onwijs schattigs is wat elk jaar weer liefdevol mijn portemonnee leeg komt roven zijn het wel de Showerjelly’s en en Bubble Bars van Lush. Waar ook wel vaak een Shower Jelly aan wordt toegevoegd.

Dit jaar hebben we weer Santa’s Belly en Snowman. Ook de onwijs schattige Butterbear gaat je in de winkel met die pretoogjes aanstaren tot je ‘m adopteert. Candy Cane kan je eigenlijk ook niet achterlaten.

De Shower Gels van de Lush wintercollectie/kerstcollectie 2017 zijn een combinatie van al bekende namen -zoals Snow Fairy- en wat nieuwe lekkere geurtjes.

 

lush wintercollectie kerstcollectie 2017

De Bubble Bars van dit jaar zijn écht ontzettend leuk! Die Snowman wil ik sowieso in de badkamer hebben, en het zou ook niet verkeerd zijn om onder in de badkamer met Magic Wand of Magic Of Christmas te zwaaien. Er is van Snow Fairy ook een Jelly Bomb! Was die er vorig jaar ook al? Snow Fairy is in ieder geval een erg populaire vorm die ik vooral van de douchegelvariant ken.

Dit zijn -wat mijn smaak betreft- zo’n beetje de hoogtepunten uit de Lush wintercollectie/kerstcollectie van 2017! Want, ja, eigenlijk is er meer! Ik zou zeggen, kijk je ogen uit in de Lush winkel. Vind ik altijd zo leuk, tijdens Kerstshoppen even aan alles gaan snuffelen – en liefst zo veel mogelijk meenemen.

Welke producten uit de Lush wintercollectie & kerstcollectie 2017 ben jij van plan om in te slaan?