Kim Kardashian geeft sneak peek van nieuw KKW Beauty product!

Kim Kardashian heeft ons een kleine sneak peek gegeven van het nieuwste KKW Beauty product dat eraan zit te komen … en ik ben erg benieuwd wat het wordt! Over de contour sets die ze eerder heeft uitgebracht bestonden al erg gemengde gevoelens. Waarschijnlijk dit keer iets anders dan een contour setje. Misschien heeft het alsnog wel met contouren te maken …

De producten van KKW Beauty zitten best wel in de high-end categorie, dus als je fan bent kun je beter alvast gaan sparen. Tijdens een live Q&A op Facebook heeft ze ook al bevestigd dat er KKW Beauty concealers aan gaan komen! Daar worden we ook nieuwsgierig van – en nóg nieuwsgieriger naar het nieuwste spannende product dat ze uit gaat brengen.

 

kim kardashian KKW beauty nieuw product

 

Wat eraan zit te komen is dus op deze foto te zien! Zou het oogschaduw zijn? Een tof palette zou mij wel aanspreken. Of zou het een baking poeder zijn? Dat zou ook al iets meer passen bij de producten die ze tot nu toe uitbrengt – concealer, contour producten … Maar Kim is slim (en als het rijmt is het extra waar), dus misschien is dit ook wel expres een klein beetje misleidende sneak peek, en komt ze zelfs met een foundationlijn. Meer weet ik helaas niet.

In de tussentijd kunnen de diehard Kim K fans zich verheugen op de concealers én nieuw parfum dat KKW uit gaat brengen. Het luchtje is al officieel bevestigd! Sterker nog, het zijn 3 verschillende luchtjes. In een KKW waardig flacon – luxe maar eenvoudige elegantie.

 

https://www.instagram.com/p/BbC6TbMnbfw/?taken-by=trendmood1

 

15 november is het al zo ver en zijn de parfums te koop op de website. Daar zit voor ons als Europaantjes misschien een minder leuk luchtje (ha-ha) aan: met een beetje pech worden luchtjes niet internationaal verzonden. Maar laten we het voor nu positief houden, en erop rekenen dat Mama Kim ervoor zorgt dat iedereen wereldwijd van KKW Beauty kan genieten.

 

Wat denk jij dat het nieuwe KKW Beauty product is?