Nikkietutorials over botox: ‘ik heb heel veel laten doen’

 

Ik voelde me bijna een beetje verraden toen ik Nikkie hierover hoorde vertellen, want ik had altijd het idee dat ze op lip fillers na redelijk naturel was gebleven. Mijn oren klapperden dan ook een beetje toen ze vertelde wat ze precies had laten doen. Die zag ik niet aankomen. Is dat naïef? Eerlijk is eerlijk: ze heeft een specialist die knap werk verricht.

Wat ze allemaal precies heeft laten doen? Lip fillers wisten we al. In d’r kaken (tegen knarsetanden in je slaap) heeft ze ook wel eens op Snapchat verteld. Bij de mondhoekjes was voor mij nieuw, net als de jukbeenderen en zelfs tot aan het puntje van de neus.

Als je wil horen wat het nou allemaal exact is geweest; in dit filmpje vertelt Nikkie er zelf over. Dit is sowieso een geweldig leuke aflevering van ‘In Bed Met Fred’, dus ik raad je aan om ook deel 1 te kijken. Ga je geen spijt van krijgen.

NikkieTutorials – In Bed Met Fred | Deel 2 | FRED VAN LEER

NikkieTutorials vertelt over haar botox, burn-out, angst voor de dood en veel meer in deel 2. In Bed Met Fred wordt mogelijk gemaakt door Swiss Sense: http://bit.ly/2fC0V8D Deel 1 gemist? Hier: https://youtu.be/EMhbA85xX2Y – Maskers en vaas op nachtkastje: ‘S Zomers Bloemen – http://www.zomersbloemen.nl/ – Kunstwerk vrouwengezicht: https://www.wendybuiter.com/ – Pyjama’s Fred & gasten: https://goo.gl/gUAKyE YouTube Nikkie: https://www.youtube.com/user/NikkieTutorials Vond je deze video nou leuk?

Best wel netjes dat ze er gewoon open over is. Dat vind ik wel tof. Meer dan genoeg mensen die het zouden proberen te verbergen.

Aan de ene kant snap ik wel dat make-up d’r bron van inkomsten is, en haar gezicht dus het canvas. Dan wil je er goed uitzien, flawless, zelfs als er een 948290 megapixel spiegelreflex 15 meter op je bakkes is ingezoomd. Aan de andere kant vraag ik me een beetje af (en hoop ik het niet) of het te maken heeft met een soort sociale druk. Dat het bij ‘het wereldje’ hoort. Ik hoop namelijk dat iedereen zich in de gelegenheid voelt om te doen wat hij of zij voor zichzelf wil, en niet wat je denkt dat anderen verwachten.

Maar goed, laten we deze -voor mij- onverwachte onthulling verder maar niet te zwaar nemen. Een botoxje meer of minder verandert niks aan wie je bent, en Nikkie blijft queen!

 

Wist jij dit al? Hoort het bij haar werk of vind je het overbodig?