huda beauty mini eyeshadow palettes

Huda Beauty komt met mini oogschaduw palettes!

 

Huda Beauty is de laatste tijd al goed bezig met het uitbrengen van nieuwe make-up, maar doet daar nog een schepje bovenop met de nieuwe mini oogschaduw palettes!

Als je altijd al iets van Huda Beauty hebt willen proberen, maar dat normaal gesproken iets te prijzig was, of als je gewoon alles van Huda Beauty wil hebben, is dit de kans om je slag te slaan.

De Huda Beauty mini palettes komen in 4 verschillende varianten, voor iedereen de kleurtjes die ‘ie het mooist vindt. De namen van de 4 palettes zijn Smokey Obsession, Electric Obsession, Warm Brown Obsession en Mauve Obsession. Mijn persoonlijke obsessie gaat uit naar Electric Obsession. Ik houd wel van opvallende kleurtjes.

 

https://www.instagram.com/p/BalLpV2nLKQ/?taken-by=trendmood1

 

En dan, het gedeelte wat normaal gesproken het meeste pijn doet, maar dit keer wel meevalt: de palettes kosten $27 per stuk. Da’s dus voor 9 kleurtjes, wat neerkomt op $3 per oogschaduw. Best goed te doen, en al helemaal voor een luxe merk.

Waar je de Huda Mini palettes kan bestellen? Sowieso bij Sephora.com, maar dat is een duurdere omweg. De goedkoopste manier is bestellen bij Cultbeauty. Daar betaal je namelijk geen douanekosten en vaak ook geen verzendkosten. Mijn persoonlijke ervaringen met Cultbeauty zijn ook goed.

Houd je portemonnee maar warm, want over een weekje -op 1 november– komen deze schattige palettes al uit!

 

https://www.instagram.com/p/BalNg96nBj4/?taken-by=trendmood1

Ondanks de palettes minder kleuren hebben dan de andere Huda Beauty palettes zijn ze lekker compleet! Elk Huda Beauty Mini palette heeft wel kleuren met verschillende finishes, ooglid kleuren, crease kleurtjes enzovoorts.

Ik heb nog geen swatches van de palettes gevonden, maar ik houd jullie op de hoogte! Zodra er swatches vindbaar zijn plaats ik ze op de Matte & Shimmer Facebookpagina. Als je die een like geeft blijf je op de hoogte van alle artikelen en make-up-dates die ik plaats.

Ga jij één van de Huda Beauty Mini palettes kopen?