make-up verwoesten

Voldoening of vreselijk? | Make-up kapot maken

Het ene mens is de ander niet. Dat blijkt ook maar weer uit de reactie op dit soort video’s: het compleet verwoesten van make-up. De één vindt het op de een of andere manier bevredigend om te zien, maar ik krijg er de koude rillingen van. Welk type ben jij?

 

De meid in deze video is een beetje kletsgraag, dus als je wil zien hoe de make-up daadwerkelijk kapot gemaakt wordt kun je beter even doorspoelen naar 2:30.

 

No Title

No Description

 

HOE KUN JE MET EEN HAMER TEKEER GAAN OP MAKE-UP? Wat heeft make-up je aangedaan om het te verdienen? Ik zou het alleen kunnen als het een goedkoop product is en ik het wil gebruiken om te knutselen ofzo. En zelfs dan doe ik het met pijn in m’n hart en spijt in m’n ogen.

Maar op de een of andere manier werken dit soort video’s op anderen soort van rustgevend. Net als die puist-uitknijp video’s. Daar kijken ook een heleboel mensen naar. En het feit dat bovenstaande video meer dan een miljoen weergaven heeft bevestigt ook wel dat er meer dan genoeg mensen zijn die het graag zien.

 

Maar the mother of all destroying video’s -al is het geen make-up- blijft toch wel deze:

 

Glowing 1000 DEGREE KNIFE VS. CHANEL BAG + MAKEUP

HEY EVERYONE!! Over the last few months I’ve seen SO many videos of dudes cutting through random items with a 1000° GLOWING hot red knife!!!! YouTuber “Mr. Gear” has made this trend so popular on YouTube, ya’ll know I had to try it out for myself…

 

Hoewel het tof is om de 1000 degree knife vol in actie te zien, moest mijn hart hier oprecht hardop van huilen. Die arme, onschuldige, prachtige tas. Hopelijk heeft ‘ie in ieder geval rust gevonden. Deze video is misschien ook wel een beetje gemaakt ‘omdat het kan’. Of omdat het shockerend is en er veel mensen gaan kijken. Kan allemaal.

Toch wekt de tegenstelling tussen de mensen die het bevredigend vinden en juist pijnlijk vinden een brandende (ha-ha want die tas stond ook in de fik) vraag op: wat is er nou zo leuk aan dingen verwoesten? Wat maakt het nou eigenlijk zou bevredigend om naar te kijken?

Misschien is dat wel een heel ander psychologisch onderzoek waar ik me niet aan moet wagen. Maar vind het toch interessant.

 

Vind jij het juist leuk of vreselijk om make-up verwoest te zien worden?