make up for ever korting 2017

Zo krijg je 20% korting op MAKE UP FOR EVER! & MUFE aanraders

 

Ladies en gentlemen, ik mag korting uitdelen, en wel op het prachtmerk MAKE UP FOR EVER!

Ik zal jullie verder niet in spanning laten… Het is namelijk heel makkelijk om korting te krijgen. Je kan het merk MAKE UP FOR EVER namelijk hier online shoppen.

Door de code MUFEMATTE2017 te gebruiken wanneer je gaat shoppen krijg je 20% korting! Deze code is geldig tot en met 31 oktober 2017. Wacht dus niet te lang!

De webwinkel waar je in de link naar wordt doorverwezen is een officiële reseller van het merk MAKE UP FOR EVER, die hoort bij de winkel in Amsterdam. Is dus allemaal betrouwbaar.

 

MAKE UP FOR EVER aanraders

Misschien heb je al wel eens van het merk gehoord, maar ben je er nog niet zo super bekend mee. Een paar tips kunnen in ieder geval geen kwaad, toch?

Ultra HD Foundation – Deze heb ik zelf gebruikt en komt ook nog een uitgebreide review van. Kort samengevat: ik vind het een echte aanrader! Ik heb een droge huid en normaal gesproken oxideren foundations bij mij heel snel … deze heeft dat niet, dekt mooi, laat m’n huid er kei mooi uitzien en blijft goed zitten. Dikke yes dus!

Pro Light Fusion – dit pressed highlighters in een compact. De kleuren staan best wel naturel (voor zo ver highlighter naturel staat) en de sterkte is mooi op te bouwen en mooi te blenden. Echt een high-end kwaliteit formule. Zoek anders eens voor de gein een plaatje op, het patroontje in de highlighters is ook ontzettend mooi.

Artist Rouge Mat – Matte lipsticks! De hulzen maken me alleen al gierig doordat ze er zo mooi uitzien. De formule zit fijn en droogt je lippen niet uit, én blijft netjes zitten. Wat wil je nog meer? Ja, als je als een beest tekeer gaat met je lunch gaat het er wel af, maar geen enkel merk is daar tegen bestand.

 

Was jij al bekend met het merk Make Up For Ever?