little mac lipstick

Hoe schattig?! | MAC Little Lipsticks: matte lipstick mini ‘s

 

M’n hart smolt toen ik het zag: de MAC Little Lipsticks. De klassieke MAC huls lipsticks, maar dan de kleine zusjesversie! Schattig om te hebben, handig om mee te nemen, en niet geheel onbelangrijk… de helft goedkoper!

De MAC Little Lipsticks zijn tot nu te koop in de 10 -meest populaire- MAC kleuren: Mehr, Twig, Diva, enz. Ze kosten $10 per stuk, terwijl je in Nederland €19,50 voor een fullsize MAC Lipstick betaalt. Scheelt dus omgerekend de helft. Maar da’s wel een dingetje, ze zijn alleen nog maar bij MAC in de VS te koop. Maar ik zou een slechte beautyblogger zijn als ik niet een mogelijkheid had gevonden om deze schattige lipstickjes naar ons kikkerlandje te importeren. Of we kunnen natuurlijk ook even geduld hebben. Wie weet komen deze schatjes ook wel naar MAC in Nederland.

Het bestaan van mini’s is ook gewoon ontzettend fijn als je make-up collectie uit de hand rent in plaats van loopt (zo hard groeit ‘ie) en je nooit van je leven al die lipsticks op kan maken. Volgens mij heb ik zelf ook nog nooit een lipstick opgemaakt namelijk. Niet genoeg dagen in een jaar om ze allemaal te dragen.

 

No Title

No Description

 

De formule en de kleuren van de MAC lipsticks zijn exact hetzelfde als de fullsize varianten die al in de winkels liggen. Je kan dus gewoon de fullsize lekker in de Douglas gaan swatchen en vervolgens de mini’s bestellen.

 

HOE KAN JE ZE NOU KOPEN?

Nou, Shipito is dé optie. Alleen is het verzenden van een pakketje naar Nederland wat duurder, waardoor het pas goedkoper is om voor de mini’s te gaan als je er een stuk of 10 bestelt. Tegenwoordig organiseer ik ook groepsorders, wat handig is, want dan kun je de verzendkosten splitten. Als dat je wat lijkt moet je je even hier aanmelden en een gil geven. Nouja, posten.

Als deze schattige Little MAC lipsticks nou een dik succes worden, worden ze hopelijk ook snel naar MAC Stores en de Douglas in Europa verscheept. Laten we duimen!

 

Vind jij de little MAC lipsticks ook zo schattig?